Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Isaacpecino (discussiócontribucions)

Bones Pau!

Vaig veure que em vas esborrar part de l'entrada "Les dades de les 25 primeres edicions", de l'artícle de "Torelló mountain film" voldria saber com puc afegir aquestes dades?, en format taula?, o com ho hauria de fer? es que no tinc gaire idea per fer una taula correctament, però estic mirant manuals, un altre opció que he vist és poder fer anexos amb dades de cada festival per cada any, però no he trobat cap tutoral per anexar págines, potser seria més senzil crear una taula.

No se si seria possible recuperar les dades que ja vaig pujar, ja que hi havien moltes dades, i aixi seria més ràpid poder fer una taula nova, amb les dades que ja tenia fetes, i poder pujar una taula.

Aquest es l'enllaç de la viquièdia: Torelló Mountain Film


Moltes gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Isaac, tens relació amb aquest festival?

Isaacpecino (discussiócontribucions)

Bones!

No Pau, no tinc cap relació amb el festival de cap mena, ni amb cap membre de la organització del festival, no conec personalment a cap membre ni tinc cap tipus de contacte amb el festival. Sóc estudiant de Comunicació Audiovisual de la UPF, i hem de fer artícles per la wikipèdia, part d'una de les assignatures.

Conec el festival perquè també soc de Torelló, pero no he assistit mai com a public ni he participat a cap edició, ni tinc cap intenció de vincular-mi sincerament.

Paucabot (discussiócontribucions)

T'ho deia perquè el nivell de detall de l'article feia pensar en això. No volem fer un currículum del festival ni una web informativa. La idea hauria de ser fer un article enciclopèdic en que seleccionàssim la millor informació que poguéssim per tal d'explicar-la a l'article.

Isaacpecino (discussiócontribucions)

Es que a d'altres festivals, com el de Cans, els Òscars etc... hi ha un recull del prèmis de cada edició, guanyadors etc..., per això volia completar la informació amb un cuadre amb guanyadors, dates del festival, etc..., però si creus que no cal fer cal cuadre per que hi hagi més informació doncs cap problema

Paucabot (discussiócontribucions)

El problema és que el festival de cine de Torelló clarament no és el de Cannes. Hi veus la diferència? Jo diria que és lògic que Albert Einstein tengui un article més extens i detallat que Ignasi Labastida i Juan, no? Idò més o manco el mateix amb els dos festivals citats: d'un hi ha llibres sencers que en parlen per tal de poder fer-ne un article molt extens i de l'altre, no.

Isaacpecino (discussiócontribucions)

entesos, cap problema!

salut!!

Isaacpecino (discussiócontribucions)

Bones Pau!

Tinc un problema, he fet una traducció, i he oblidat canviar el nom de l'artícle i desde modificar no puc canviar el nom, no se si tu tens accés a canviar-lo, o si no tens accés, borra'l i torno a fer la traducció i a repassar algunes expresions que he canviat.

Aquest és l'enllç de l'artícle: Comisión Von der Leyen

moltes gràcies, i disculpa les molèsties.

Isaac

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Recuperar part d'un document»