Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Diferència de parers sobre temes fallers

Javixu (discussiócontribucions)

Hola,

Considere que l'article de Juanjo Garcia no pot ser marcat com a 'curriculum'. Inclou apreciacions sobre l'estil durant la seua trajectòria, definició de característiques de les seues creacions i es mencionen generalitats sobre el seu treball. Les mencions temporals concretes no són la nota predominant de tot l'article.

Respecte a fonts no fiables, discrepe amplament. S'inclou un documental de TV3 on ell mateixa és part important, notícies del diari Las Provincias, Diario de Ibiza, Cadena SEr i en la part d'enllaços externs s'inclou una entrevista feta en el marc de la publicació d'un llibre dedicat a les Falles plantades fora de València.

És un professional amb més de tres dècades en el món de la creació de Falles. L'article està més que justificat

Salutacions


Paucabot (discussiócontribucions)

La meva opinió és que el nivell de detall és exagerat i part de l'article està referenciat amb fonts que no sé si passarien un test de fonts fiables. I sí, és cert que hi ha fonts fiables, però aquestes no parlen molt del biografiat. Tal com vaig posar al resum d'edició, massa mencions trivials, fonts no fiables. Si s'esporga una mica, potser podrem veure el que queda. Seguesc pensant això.

Javixu (discussiócontribucions)

Netejaré les fonts, però hi ha algunes d'elles que dediquen prou espai a l'artista com el documental i l'entrevista.

El nivell de detall tot i parèixer exagerat és molt escàs donada l'extensió de la trajectòria de l'artista. Només es mencionen de manera molt superficial algunes de les fites més destacades.