Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Conflicte d'interessos, quan l'article és sobre un mateix

Nel Martí (discussiócontribucions)

Bon dia. estic intentant actualitzar una entrada JOAN MANEL MARTÍ LLUFRIU de la qual som el protagonista i me demanen cites per verificar la informació. He introduït enllaços i finalment són eliminats. Realment aquests crteris tenen sentit?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Sí. Les «referències» les he esborrades jo, no són fonts fiables. Si consultes l'historial de l'article (pots fer-ho clicant la pestanya superior «Mostra l'historial») veuràs el resum de l'edició on explico per què no són vàlides: els blogs personals, i més si és el propi, no són fonts fiables, VP:FF. Per altra banda, tal com us he dit a la vostra pàgina de discussió, cal que consulteu la pàgina VP:CI, entreu de ple amb «Conflicte d'interessos», no podeu editar la vostra pròpia pàgina i més encara si ho referencieu malament.

Nel Martí (discussiócontribucions)

Idò la deixo com estava abans d'intentar actualitzar i corregir dades, tal com la va crear el creu creador que NO som jo. Crec que poseu molts obstacles i proposau poques solucions concretes. Quina solució donau? No m'hauria de preocupar que una pàgina que parla de jo incorpori dades errònies? Com es poden resoldre?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)