Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

SOS. M'he perdut en el traductor automàtic.

10
Alfred Comín (discussiócontribucions)

He començat a utilitzar el traductor i no sé on ha anat a parar la meva pàgina sobre Paillard Bolex. Espero no haver espatllat l'original del francès d'aquest fabricant. En edefinitiva que jo el que volia era publicar a la pagina d'esborrany perque he tingut por de perdre la feina ja feta i no enlloc més. No sé si algú em pot ajudar.

alfred comin (en fase de primer curs de desesperat)

ESM (discussiócontribucions)

Hola Alfred! Et refereixes a aquesta pàgina? No t'atabalis, està publicada amb la resta d'articles de la Viquipèdia i no en una pàgina de proves. Ara és qüestió que hi facis alguns retocs per deixar-la ben afilerada. Si et cal ajuda, podem continuar la conversa per aquí. Ànims!

Alfred Comín (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Vaig a seguir pencant en aquesta pàgina, a veure si m'en surto.

Alfred.


Alfred Comín (discussiócontribucions)

Hola. Si puc molestar unamica més, m'agradaria saber la data en la que es va escriure l'original en francès de l'entrada Bolex (o qualsevol altra), que en aquest cas he triat com a primera font (i per aixó l'estava traduïnt) amb la intenció de actualitzar-la i completar-la?

Gràcies.


ESM (discussiócontribucions)

Al marge superior dret de l'article veuràs una pestanya que diu "mostra l'historial". Et portarà a una pantalla amb el registre de canvis (cada cop que un usuari ha fet clic al botó "publica els canvis") de l'article, ordenats de més recent a més antic. Pots comparar versions i, si ho creus convenient, agrair (!) a algun altre usuari alguna aportació en concret fent clic a l'enllaç "agraeix" que hi ha al final de cada línia. Sembla absurd però puja la moral :)

Espero haver-te ajudat. Demana el que convingui!

Alfred Comín (discussiócontribucions)

Gràcies.

Ara tinc un darrer problema. La pantalla per fer els canvis que vaig introduïr ahir en la pagina Bolex està bloquejada. El navegador funciona amb altres finestres i pàgines, però no puc sortir d'aquesta página concreta. Suposo que si faig la sortida forçosa de la página perdre tots els canvis. Pel que veig no puc enviar una captura de pantalla per aquest sistema amb la situació concreta. Bé, si perdo els canvis la tornarè a fer, però si pogués salvar-la ho faria. Es curiós perque el meu navegador no acostuma a fer-ho, això. Algun cop s'ha bloquejat,per+ò no una pàgina únicament.

I bon dia.

ESM (discussiócontribucions)

Hola Alfred, no acabo d'entendre a què et refereixes. Repassant les teves contribucions no veig cap canvi a l'article Bolex International. En tot cas, per salvar el text, sempre pots copiar-lo i enganxar-lo a la teva pàgina de proves, per exemple.

Lamento l'enrenou. Sort!

Alfred Comín (discussiócontribucions)

No puc copiar el text perque la finestra treu el requadre "Deseu els canvis" / Publica els canvis" que no es pot activar, ni desactivar, mentre que la resta del text amb els canvis está en gris i tampoc es pot desplaçar per llegir-lo. El problema no és del navegador Safari, si no que alguna cosa ha quedat bloquejada. Es com quan en una aplicació falta aceptar les condicions i fins que no ho fas no pots anar endavant. només que aquí no pots cancelar ni fer res.

Alfred Comín (discussiócontribucions)

Hola. Perdona la meva insistència. He sortit d'aquesta pantalla, malgrat que m'avisa que perderà els canvis, i resullta que sí havien quedat els canvis fets fins el moment,aixi com una fotografia que he afegit. Aixi que no et preocupis, que seguirè editant-la. L'original francès està molt desfasat, i altres versions semblen una paròdia. A mi el tema m'agrada perque reflecteix la crisi de les càmares analògiques, la fallida de les industries de precisió europees basades en la mecànica i no en l'electrònica i el problemàtic futur que a la llarga té tothom que no té l'economia d'escala suficient. Apartque tinc una càmara Bolex del 1954.

Bé, no et marejo més. Gràcies per tot.

ESM (discussiócontribucions)

Ànims! No et preocupis. Si tens dubtes pots preguntar a aquesta secció de la taverna sense por!

Resposta a «SOS. M'he perdut en el traductor automàtic.»