Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Articles referents a discs

8
Resum per Paucabot
QuimX (discussiócontribucions)

Bona tarda, Pau. Avui al matí he volgut crear una pàgina nova a la viquipèdia, en referència a un disc de l'artista Jofre Bardagí, però veig que cada cop que ho he intentat, has aparegut per esborrar-me l'enllaç que el vincula a la pàgina de l'artista. Quin problema hi ha en crear pàgines que facin referència a discs? Hi ha alguna normativa, algun "llibre d'estil" a la viquipèdia catalana que ho prohibeix expressament? És demanar molt que se'm permeti crear una pàgina, amb dates completament comprovables i objectives, sense que se m'esborri? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Quim. Sí, a la Viquipèdia tenim un llibre d'estil, però crec que al que tu et refereixes és a una altra política: Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat.

Perquè et facis una idea, jo podria crear una pàgina amb dates completament comprovables i objectives sobre la meva padrina, però això no basta per tenir un article a la Viquipèdia. Tenint en compte els avisos que hi ha a Jo faig cançons, jo et recomanaria primer ampliar l'article de l'artista i després, si aquest queda molt llarg, ja ens plantejarem si s'ha de fer un article per cada disc seu.

QuimX (discussiócontribucions)

Llavors caldrà esborrar la pàgina que he creat del disc "Música en blanc i negre". No té sentit tenir una pàgina a la qual no s'hi pot accedir.

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea és que traslladis el text a la pàgina de l'artista.

PS. Has llegit el que t'he comentat del conflicte d'interessos?

QuimX (discussiócontribucions)

Bon dia Pau. Ara he vist els missatges que has deixat al meu perfil convidant-me a llegir els diferents recursos disponibles per poder elaborar articles a la viquipèdia. Els hi donaré una ullada, per tal de poder-ho fer millor la propera vegada. M'has de perdonar, sóc nou en això i encara vaig una mica perdut.

Paucabot (discussiócontribucions)
QuimX (discussiócontribucions)

Bon dia, Pau. En relació al conflicte d'interessos que em comentaves és possible que m'afecti, de manera que, per tal de no comprometre la credibilitat de la viquipèdia (aquesta no ha estat mai la meva intenció), no tinc inconvenient en deixar d'editar aquest tipus de contingut. M'estic llegint la normativa de la viquipèdia, de cara a properes aportacions.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord. Gràcies per la teva comprensió.