Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Recuperació de text per manca de fonts, copiat a pàgina d'usuari

Pauet54 (discussiócontribucions)

Bona tarda, he vist que has entrat a la pagina dels Tirallongues de Manresa.

Aquests dies de confinament estem treballant-hi, fins ara hi havia molt poca informació, em sap greu si no estaven estructurat, mirarem de millorar-ho.

I referent a les citacions, ho tinc en compte, però agrairia comentar-ho per que amb les citacions si que vaig una mica més perdut.


Gràcies

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

La part més fotuda de les citacions és trobar-les. Si les tens consulta aquesta pàgina: Viquipèdia:Citau les fonts on explica com fer-ho, ja sigui utilitzant l'editor visual o codi wiki. De les afirmacions que feu cal tenir referències i que sigui vàlides, en cas contrari heu d'eliminar el text.

Pauet54 (discussiócontribucions)

Val gràcies, consultaré el tema citacions.

Referent a les afirmacions, tot el que estic afegint és verídic, d'allò que dubto o desconec no en faig menció, posa'm un exemple d'afirmació que creus que necessita de referencia o en cas contrari cal eliminar. Ho dic per fer un bon treball i caminar en el sentit correcte amb l'entrada dels Tirallongues.


Poc a poc tots anem aprenent per millorar.


Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Totes les afirmacions necessiten referències. Dona un cop d'ull a Viquipèdia:Verificabilitat i veuràs que no és el mateix «verificabilitat» què «veracitat». Tot el que es publica a Viquipèdia no pot ser inèdit per tant hem de poder trobar referències en treballs anteriors, publicacions, mitjans d'informació...

Pauet54 (discussiócontribucions)

val, acabo de veure com han borrat TOT el que portem moltissimes hores posant amb molta cura, possiblement lo pitjor que he pogut fer és posar enllaços a d'altres pàgines web, pero d'aquí a borrar les taules amb els castells de la colla, les imatges de castells, etc etc.. no ho entenc :(


Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs sí. Jo intento avisar abans de fer això, no esborro res a la primera llevat que sigui vandalisme o una edició molt compromesa. Si vols puc recuperar l'article com el tenies i te'l deixo a una subpàgina teva. A la teva pàgina de discussió clica a un enllaç que hi ha a la plantilla de benvinguda que diu «proves», quan estigui creada m'ho dius.

Pauet54 (discussiócontribucions)

Ostres moltes gràcies, ho miraré de fer demà. Ara a 2/4 de 6 he de fer altres coses. La veritat que m'ha fet bastant de mal veure com desapareixia tot.

Gràcies de nou.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)