Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Papapep

Modificació de la plantilla de l'entrada ANDREU SALA

6
Buntarthol (discussiócontribucions)

Benvolgut Papapep:

Moltes gràcies pel teu missatge. Com et deia, no aconsegueixo modificar la plantilla anterior (és a dir el quadre gris amb les dates de naixement i mort que segurament deu estar escrit de fa uns anys) i sol·licitava que es suprimís o, molt millor si tu pots, que es modifiqués fent constar el següent:

Data naixement: 1627? Potser 1640/1655

Data de mort: 1700?

Lloc de naixement: Sala de Linya, Navès (Solsona)

Lloc de mort: Cardona?

Professió: Escultor

Època: Barroc


Les dades que et dono estan completament referenciades en les cites de redacció de l'article. Veuràs que he citat 23 fonts!


Soc Doctor en Història de l'Art i especialitzat en barroc i aquests dies de confinament voldria dedicar una mica del meu temps a ampliar i corregir entrades que estan amb incorreccions però sempre que puc documentant els canvis i modificacions.

Moltes gràcies!

-Santi Mercader- (buntarthol)  

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, ja hi estem treballant. Com que són dades no "fixes", el nostre mag de les infotaules, l'@Amadalvarez, haurà de retocar coses de com s'importen les dades per a poder representar tant les diverses dates i llocs com la no conclusivitat de les mateixes. Ara ja hi surt un p. davant (de presumiblement) i bon pugui el nostre company intentarem que ho mostri tan fidelment com es pugui. Salutacions.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Buntarthol @Papapep

Ja està arreglat. L'únic canvi que he hagut de fer a la infotaula és que accepti dues dates de naixement disputades o alternatives. Els mecanismes per escriure "presumiblement" (equivalent al ?) o el tractament d'intervals ja funcionaven prèviament.

@Buntarthol Si vols veure com s'ha d'escriure aquesta mena de dates, pots clicar el llapis que hi ha al costat de cada dada i aniràs a Wikidata, que és on s'emmagatzema la informació de les infotaules.

Salut !

Papapep (discussiócontribucions)
Buntarthol (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per resoldre el dubte i l'eficiència!!

Coneixement + coneixement de l'informàtica = Èxit!

Resposta a «Modificació de la plantilla de l'entrada ANDREU SALA»