Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Papapep

Perdona Papapep. Pàgina Andreu Sala NO es veu bé (signes raros...)

13
Buntarthol (discussiócontribucions)

Hola Papapep.

Disculpa però aquest matí revisant les modificacions que heu fet (per cert correctes) he afegit una imatge perquè havia desaparegut la foto de la galeria d'imatges corresponent a "Sant Josep i el Nen".

En guardar els canvis la pàgina s'ha quedat bloquejada i després quan he tornat a entrar he vist que surten signes en vermells i símbols criptogràfics... Si us plau, PODEU REVISAR que ha passat? Perdona que fes una modificació per una imatge però en haver desaparegut,... Ara veig que s'ha desgraciat la pàgina... mOLTES GRÀCIES! I perdoneu les molèsties. Si s'arregla no la tocaré més... Jeje

buntarthol - Santi Mercader

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Buntarthol Res específic de la pàgina.

Quan es fa manteniment, potser que no surti aigua per l'aixeta.

Ja està tot en ordre

Buntarthol (discussiócontribucions)

Moltes moltes gràcies. No és per ser pere-punyetes. Et puc preguntar per què han desaparegut 2 imatges de la galeria? Em refereixo al Sant Gaietà i al Sant Guerrer. Si és per problemes amb els drets d'imatges estic pendent que des del MNAC rebi una autorització expressa però com que les imatges estan penjades a la seva pàgina web, jo així ho he fet constar... En cas que no fos "legal" disposo de 2 imatges fotografiades per mi -però no tan bones - de les obres. Les podria penjar? O ara seria un problema? (Ho pregunto abans de fer-ho...)


Papapep (discussiócontribucions)

@Buntarthol, el tema de les imatges, els seus drets i com de restrictiva és la Viquipèdia en aquest sentit és complicat. Per evitar problemes, cal que les imatges estiguin pujades a https://commons.wikimedia.org/ i després s'insereixin a la pàgina que pertoqui. Per a poder fer això, quan es puja al Commons cal acreditar de qui és l'obra i els drets que es té sobre l'obra o la representació en concret de la mateixa. I el personal que vigila això al Commons és molt estricte, cosa normal considerant la quantitat de material que s'hi està pujant constantment. Amb això què et vull dir? que si tens clar que legalment ho tens tot cobert, les puges al Commons i després les enllaces. No sé si m'he explicat prou bé.

Buntarthol (discussiócontribucions)

Sí, molt ben explicat. I, de fet, és tal i com ho vaig fer. Ara les he de tornar a penjar primer al Commons i després enllaçar-les o directament les enllaço?


Papapep (discussiócontribucions)

Si ja són al Commons, només et cal inserir-les amb l'eina que ja et fa cerca dels fitxers pel nom quan demanes posar-ne a les pàgines. Si et cal res, ja saps.

Buntarthol (discussiócontribucions)

Doncs les estic buscant pel nom que vaig posar i nanai... No surten. A veure si les he de tornar a introduir?

Papapep (discussiócontribucions)

És possible que les esborressin pel tema drets, no has rebut cap notificació? solen enviar-les.

Buntarthol (discussiócontribucions)

Sip, ara ho veig. Caram, quina tocada de... D'acoord, doncs ja poso una foto meva pitjor... Gràcies de totes formes.

Buntarthol (discussiócontribucions)

Perdona, acabo de fer aquests canvis i se'm queda penjat en "publicar els canvis". Abans m'ha passat el mateix. És com si es quedés penjat. Pots revisar que estigui bé? Gràcies!

Buntarthol (discussiócontribucions)

Ara ja funciona! Perdona. El confinament m'està tornant impacient... Dispensa.

Papapep (discussiócontribucions)

Tingues present que el tema de drets d'autor és realment delicat avui en dia, i més al món digital. Si a Commons no fossin molt estrictes amb què deixen penjar, la quantitat de peticions, demandes o reclamacions que es rebria i s'haurien d'atendre seria autènticament monstruosa. També et diré que és probable que t'enviessin diverses peticions d'aclariment i que tu, en no veure-les, no les responguessis. No passa res, ara ja estàs al cas i aniràs més amb compte. Salut!

Buntarthol (discussiócontribucions)

Merci amb retard!


Resposta a «Perdona Papapep. Pàgina Andreu Sala NO es veu bé (signes raros...)»