Tema de Usuari Discussió:Docosong

Entrada nova - Ramón París

7
Resum per Docosong

Viquipèdia:Bibliowikis

Carmehp (discussiócontribucions)

Hola Manuel,

Com estàs? He fet una nova entrada per a un il·lustrador. Jo la veig correcte, però m'agradaria que hi donis el teu vist-i-plau.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre @Carmehp: bona feina! L'havia vist anteriorment, li cal unes fonts fiables que parlin d'ell d'una forma més significativa. Fent una cerca a google he trobat

També et recomano que reformulis l'entrada, és a dir, trobo que no cal fer-ne una relació exhaustiva dels client pels quals ha treballat. Però no pateixis, sempre és complicat fer l'article biogràfic de persones vives però cal fer-ho amb esperit enciclopèdic. Tal com us vaig dir a la formació, comenceu amb un article amb poc contingut curt però que tingui referències fiables i vàlides. Llanceu-vos-hi!

Per qualsevol dubte més, resto a la teva disposició. Salut!

Carmehp (discussiócontribucions)

Hola Manel!

Gràcies pels teus consells! He repensat l'entrada i hi he afagit algunes dades que m'han proporcionat els teus enllaços. També he augmentat les referències. El de LaVAnguardia el descarto, el de Youtube és una entrevista sobre una exposició i al presentador se li nota que li importa un rave l'exposició i la il·lustració. L'he posat com enllaç extern, perquè no aporta massa cosa més a l'article.

Vas iniciar tu el quadre de wikidata? Ara miraré de completar-lo. M'he de concentrar !!! :) Un tema pendent són els "Registres d'autoritat" i "Bases d'informació" que apareix al peu de cada article. Crec que aquesta part no la vam fer en la trobada de formació.


En fi.. a veure què et sembla ara.


Una abraçada,


Carme

Docosong (discussiócontribucions)

Hola Carme,

Crec que en Paucabot va afegir la infotaula. Per altra banda, ja he creat el registre a wikidata (Q93105474), sigues lliure d'afegir els camps bàsics. Per altra banda, la referència de la BNE no serveix del tot per justificar l'admissibilitat, s'acostuma a utilitzar com una referència vàlida a Wikidata no pas a la Viquipèdia. En relació als registres d'autoritat i bases d'informació apareixen un cop s'hagin editat prèviament a Wikidata, i no la vam poder fer :(

Pel que fa l'article, IMHO trobo a faltar una referència de pes que justifiqui l'admissibilitat. Notifico a @Castellbo, qui va posar l'avís.

Bona feina!

Castellbo (discussiócontribucions)

Hola, s’han afegit referències. Si considereu que son fiables, per mi podeu llevar l'avis d'admissibilitat. Salut!

Docosong (discussiócontribucions)
Carmehp (discussiócontribucions)

Cap problema, és una usuària habitual de la Biblioteca!! A veure si la pillem