Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Marata (les Franqueses del Vallès)

4
Resum per Kette~cawiki

Edició esborrant contingut anterior, una bona part millor que l'actual

Enavarreteb (discussiócontribucions)

Hola, avui m'he iniciat en l'edició d'entrades i no entenc per què m'has retrocedit els canvis que he fet en aquesta entrada.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Enavarreteb. He vist que havies fet unes quantes edicions no gaire encertades que no vol dir que fossin vandaliques i ha estat més fàcil fer la reversió que anar corregint les errades esperant que tard o d'hora em fessis aquesta pregunta. Primer de tot no entenc per que has eliminat a la introducció que diu que Marata pertany al municipi de les Franqueses, que no és cert? Tampoc és gaire enciclopèdic el «de caire rural, amb una seixantena llarga de cases i...». Trobo que estava millor la introducció anterior. També heu estat jugant amb els espais, entre paràgrafs només un espai en blanc. Si es desquadra una imatge n'hi ha altes formes d'adobar-ho. Quan afegiu una infotaula ha d'anar a dalt de tot, per sobre del contingut de l'article excepte avisos de plantilles de manteniment o de desambiguació. Ara col·loqueu el cursor a l'inici de tot, afegiu la infotaula i deseu els canvis. Mireu que podeu canviar per millorar l'article però no esborreu res que sigui cert. I si és contingut nou heu de tenir preparades les referències: Viquipèdia:Citau les fonts. Si teniu qualsevol dubte no us esteu de preguntar i, ja sabeu: llanceu-vos-hi!

Enavarreteb (discussiócontribucions)

La infotaula l'he afegit mentre fèiem avui un taller i desconeixia com ubicar-la. Gràcies.

La distribució d'imatges tampoc sé encara com va i la que hi havia dalt no l'he tocada perquè m'ha semblat que havia d'anar en un apartat nou de festes i tradicions, que comptava afegir més endavant. Ja buscaré com va. És el que ha provocat els blancs.

Sí que és cert que pertany al municipi de les Franqueses però sent una dada purament administrativa, ja recollida a la info taula, m'havia semblat que era millor deixar-ho al final del paràgraf, on especificava que era precisament el més petit dels pobles. Ara, si la primera frase ha de seguir aquest ordre, cap problema!

El que no entenc és això de les referències. Precisament he afegit dues referències locals prou importants, per a poder verificar les dades noves aportades. Aquestes dues fonts són més actuals, amb obres d'estudiosos una sobretot, i corregeixen la que ara hi ha, recollida a l'EC, obsoleta.

Ara què he de fer, tornar-ho a escriure?


Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Sí, sóc conscient de que participàveu en un taller coordinat per en Pau Colominas. No hi ha problema en recol·locar la infotaula, ara ja sabeu on va. El redactat de la introducció ha de ser molt concís, és un resum de la totalitat de l'article i no ha de ser gens «literari». En aquest enllaç teniu les pautes per redactar una introducció:Viquipèdia:Introducció. Les referències estaven be, era un recordatori que faig sempre. Doncs tenint en compte tot això, on va la infotaula i com ha de ser una bona introducció podeu reescriure'l. Què vagi molt be|