Tema de Usuari Discussió:Jpgine

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola, Jpgine.

Traducció defectuosa.

L'article «Bouchées à la reine» que heu creat sembla una traducció automàtica defectuosa. Si no es millora en breu, podria ser esborrat. No hauríeu de crear articles a la Viquipèdia si no sou capaços de revisar-ne les traduccions automàtiques.

Beusson (discussiócontribucions)

@Kette~cawiki Aquest usuari fa anys que està blocat per temps infinit. Pots proposar-la per esborrar directament.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

@Beusson: sí, en sóc conscient de qui era/es ell i les seves titelles, fa un parell de dies ha estat bloquejat l'ultim titella «popotaire». Això ha estat portar al límit una observació que em van fer a una proposta d'esborrat, començava a comptar el temps a partir de la notificació al creador tot i que feia cinc anys que no editava. És una forma de «prova» per portar a l'absurd algunes normes que sense l'aplicació de seny no tenen gaire sentit. De fet ja fa uns dies que ha passat el termini per moure l'article a l'espai d'usuari. Gràcies per l'observació.

Beusson (discussiócontribucions)

Gràcies a tu. Usuarifical no servirà de res, ja que nomès el pot editar ell i ell no pot entrar. S'ha de proposar per esborrar, d'on sortirà millorat o esborrat. Fins aviat!

Jpgine (discussiócontribucions)

Bon dia. Aquest article està bé, i la traducció "mos de la reina" és atestat en l'ús: https://www.google.com/search?q=%22mos+de+reina%22&safe=strict&source=hp&ei=WlRcYKX0KaeKlwT8rLLQDA&iflsig=AINFCbYAAAAAYFxiagOefTN223MABoP_qGkxha3WFcCr&oq=%22mos+de+reina%22&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAM6CAgAELEDEIMBOgUIABCxAzoICAAQxwEQowI6AggAOgsIABCxAxDHARCjAjoCCC46CAguELEDEIMBOgUILhCxAzoOCAAQsQMQgwEQxwEQrwE6CAguELEDEJMCOggIABDHARCvAToECAAQCjoHCAAQsQMQCjoGCAAQFhAeOggIABAWEAoQHlCSB1jwHWD-HmgBcAB4AIABsAGIAeUMkgEENC4xMJgBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwiliZOxjcvvAhUnxYUKHXyWDMoQ4dUDCAY&uact=5

Resposta a «Bouchées à la reine»