Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Nou article: autora novella + conflicte interessos

5
Betlem C. Bel (discussiócontribucions)

Bon dia,

He creat el meu primer article: Alternativa d'Unitat Popular, però hi tinc un conflicte d'interessos (ho he posat a la pàgina de discussió de l'article). Per això agrairia revisions i verificacions per a garantir la política de neutralitat de viquipèdia.

M'he inscrit com a autora per a fer algun article sobre feminismes que trobo a faltar, però he començat per aquest que justament el meu mentor m'ha avisat que té CI (glups).

A més manca crear la taula que tenen les entrades a la dreta amb les dades (no trobo com fer-ho),


Salut, gràcies, i sobretot disculpes per començar amb un article amb CI!


(@Adriaesc @Papapep)

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Betlem C. Bel. L'he estat revisant i he retallat text, algun l'he adaptat, que era massa "descriptiu", que és típic de quan som massa propers al subjecte i volem explicar-ho molt. Salut.

Betlem C. Bel (discussiócontribucions)

Gràcies @Papapep. En @KRLS m'ha suggerit també canvis per tal de neutralitzar l'article (crear "ideologia" substituint organització i funcionament). Crec que les nostres edicions s'han creuat i, com a novella, és possible que no hagi fet del tot bé l'edició de codi per a fusionar-les. Diria que si, que està correcte, però t'aviso per si vols mirar-t'ho.

I gràcies a tothom! Estic descobrint tot aquest món de viquipedistes, és apassionant!

Papapep (discussiócontribucions)

Hola un altre cop. Doncs l'apartat aquest amb la cita, sota el meu parer, ha empitjorat molt la neutralitat de l'article. Començant pel fet que hi poses una auto-referència, que en cap cas són admissibles, tingues-ho sempre present això. Ja la majoria de referències són "tremoloses", des del punt de vista que gairebé totes són declaracions vostres, pel que no són exactament "neutrals". Sou una organització política petitona (tot i que desitjo que us feu molt potents), d'un poble no gaire gros, amb poca repercussió mediàtica (o sigui, poques referències externes), pel que jo aniria per la via de posar-hi no gaire més de l'imprescindible però deixar-la tan ben ancorada com es pugui amb referències. Afegir més coses no crec que ajudi a deixar l'article estable, sincerament.

Betlem C. Bel (discussiócontribucions)

D'acord! He vist que ja està tret, perfecte.

Resposta a «Nou article: autora novella + conflicte interessos»