Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Amadalvarez (discussiócontribucions)

M'ha agradat molt la metodologia de proves que he vist a Usuari:Kette~cawiki/proves/Plantilla:Infotaula vol espacial. Bona feina !.

Si no t'importa, miraré de copiar-la. A veure si, com tu havies reclamat un dia, endrecem una mica més el nostre coneixement i espai de treball comú.

Dues preguntes:

  • Per què la pàgina amb el treball en curs i check de proves ho tens en una pàgina d'usuari ? Si hom està fent canvis a la versió plantilla/prova, no seria interessant que la resta veies fàcilment el check-list per no entrar en col·lisió ? Podria estar a plantilla/prova/llista_canvis
  • Dedueixo que quan s'acaba un lot de proves i la versió /prova i producció tornen a quedar alineades, esborres la pàgina de control de canvis. Seria interessant guardar el bloc dels canvia aplicats com a historial de canvis ?, si cal plegats per no fer nosa a la següent feina.

Bé, prefereixo preguntar-ho, perquè segur que ja ho havies pensat i m'estalvio equivocar-me.

Salut !


Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Aquest tipus de control el porto a totes les plantilles que, més o menys, porto el manteniment, Ho tinc centralitzat a una taula de la pàgina Usuari:Kette~cawiki/eines#Plantilles. Be, poca gent coneix les plantilles «elquesiui/prova» i les tinc per fer un seguiment previ a aplicar els canvis a les «plantilles en producció». Aquestes pàgines de proves les tinc a l'espai d'usuari per que algunes de les proves que faig no són gaire ortodoxes fins donar al clau. Ja us les he presentades alguna vegada per mostrar els resultats de com queden els canvis bàsicament de fusions, una d'aquestes vegades amb la infotaula carretera em vas comentar de posar aquest exemples a la documentació de la plantilla i així ho he fet. Per suposat sou lliures d'editar tant com vulgueu aquestes pàgines tot i ser-hi a l'espai d'usuari. I segon, sí i no, quan acabo un bloc elimino el quadre de canvis però no les mostres, a mida que necessito espai vaig eliminant canvis i proves de fa temps. No guardo els canvis fets per que és una feina que no s'acaba mai, queden a l'Historial de les plantilles. Val a dir també que tot el que provo en aquestes pàgines no arriba a la plantilla operativa, ja sigui per que no queda bé ocupant un espai innecessari a la plantilla o per que comporta molta feina per pocs casos, d'aquí el gran company que tinc per aquestes tasques: Petscan

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Merci. L'havia vist però la recordava només amb els exemples, no m'hi vaig fixar al check-list i em sembla interessant perquè altres mantenidors (tampoc som tants) vegin que s'està cuinant. Miraré d'aplicar-ho, però ja saps que fa mandra documentar i canviar d'hàbits. Salut!