Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Admissibilitat, continua a la pàgina de discussió de l'article i a VA:PA

91.126.25.47 (discussiócontribucions)

Hola voldria saber per què vols fusionar Més país i Más País quan oficialment són partits independents és com el PSC i el PSOE i aquests cada un té la seva pàgina a la vikipedia

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Per que per separat no donen per estar com a article. Si tens res en contra hi ha la pàgina de discussió dels articles per comentar-ho. I no, no és el mateix cas, el PSC era un partit totalment independent fins que es va federar amb el PSOE.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

I totes dues formacions les encapçala Iñigo Errejon? El text és gairebé idèntic, per tant són el mateix article.

91.126.25.47 (discussiócontribucions)

No es així però bé féu el que vulgueu

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Vols dir que el contingut de tots dos articles no és idèntic? De fet esborraré un redireccionant-lo a l'altre.

91.126.25.47 (discussiócontribucions)

No és el mateix Más País és el partit del Íñigo Errejón i més país és un partit que té relacions amb Más País però és un partit independent i està en proses de constituir-se a l'espera del ministeri de l'interior perquè ho avali i entri dins del registre de partits perquè ho entenguis és com el PSC i el PSOE o com Catalunya en Comú-Podem i Podemos tenen relació però són independents.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs el contingut era idèntic.

91.126.25.47 (discussiócontribucions)

Article de més país encara per millorar : Més País és una plataforma política i electoral verda, feminista i federalista . Més país té relacions amb Más País però manté autonomia pròpia .Es va presentar a les eleccions generals espanyoles de novembre de 2019 a la circumscripció de Barcelona conjuntament amb Más País però no va obtenir cap esco. Va obtenir 41.703 vots i un percentatge de vot del 1,43 %.

Article de Más País : Más País (en Català: Més País) és una plataforma política i electoral formada per Íñigo Errejón a partir de Más Madrid amb l'objectiu de concórrer a les eleccions generals espanyoles del 10 de novembre de 2019. La plataforma va ser anunciada el 22 de setembre de 2019 i va ser presentada formalment el 25 de setembre.

Encara en construcció, el partit es troba tancant les aliances amb altres actors regionals com Compromís, Equo i la Chunta Aragonesista.


No sé on trobes la igualtat??



Kette~cawiki (discussiócontribucions)

De quan es va inserir la plantilla de fusió per Docosong: aquí.

Docosong (discussiócontribucions)

Per al·lusions, ja vaig deixar clar en el seu moment que l'edició d'aquests articles tenia un to promocional. De fet, està en la línia en les edicions de forma unilateral de l'usuari anònim 91.126.25.47 (discussió contribucions registre) i poca cosa es pot fer. Per altra banda, destacar la creació un article enciclopèdic d'un partit polític independent que encara no té l'aprovació del Ministerio però que es va presentar a les eleccions del novembre de 2019...

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

@Docosong: sí, el tema ja està clar. Els articles han estat fusionats i espero l'eliminació de l'article d'eswiki es:Més País, ja té la plantilla de supressió, per fusionar els items a WD. D'altra banda amb aquesta IP s'han fet edicions «vandàliques» tant aquí com a eswiki, si be és cert que les IP's generalment són dinàmiques i poden canviar d'«amo».