Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Article sobre Josep Gallifa

5
Resum per Paucabot
Immabf (discussiócontribucions)

Hola Pau,

acabo de publicar l'article sobre el Dr. Josep Gallifa i Roca, de nou. He refet les referències i també el contingut. Ja em diràs si ara compleix els requisits per ser inclòs a la Viquièdia, o per altra banda, encara hi veus incongruències. Gràcies! Imma

Paucabot (discussiócontribucions)

El seguesc trobant no admissible i un excés de curriculumesc. Sobren un 90% de les referències i bona part de l'article (suposant que fos admissible).

Pel que vares dir, coneixes aquesta persona i no hauries d'haver editat aquest article. Ja t'ho vaig comentar en el seu moment i veig que no m'has fet gaire cas.

Immabf (discussiócontribucions)

Hola Pau,

amb aquesta persona no hi tinc cap tipus de relació, només que viu al mateix municipi que jo. En el moment que es demana que inserim continguts locals, en municipis petits com el meu, gairebé és impossible no saber qui és la perona, això no implica que hi tingui un contacte estret o que el conegui personalment.

De totes maneres, malgrat haver refet l'article, entenc el que dius, tot i que les referències són externes.

Gràcies per la teva paciència i el teu criteri.

Cordialment,

Imma

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Imma.

O no és cert que no tens cap tipus de relació amb aquesta persona o no és cert el que digueres i la persona citada prefereix que de moment no aparegui l'article. Independentment, vistos els resultats, més val que no editis més aquest article.

Immabf (discussiócontribucions)

Hola Pau,

efectivament, gràcies pel teu suport. L'article es pot esborrar.

Fins a la propera.

Imma