Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Més aviat plantilles obsoletes i VP:EE

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia. Compte amb aquestes edicions del Rebot. Sembla que, com a mínim en el seu format actual, la plantilla {{Imatge doble}} necessita aquest paràmetre.

Paucabot (discussiócontribucions)

Com que la plantilla no té paràmetres amb nom no sap quin és quin i només es guia per l'ordre. El més net (si copies i aferres codi) és llevar el paràmetre |right i deixar-lo buit |. Així, el bot no desfarà res. Una altra opció és posar-li noms als paràmetres de la plantilla, que és el que tocaria fer.

Paucabot (discussiócontribucions)

Addenda: ara veig que així ho posa a l'exemple que hi ha a la pàgina de la plantilla.

Paucabot (discussiócontribucions)

Una altra addenda: el codi d'aquesta plantilla és molt antic. A :en ja ni la tenen. El seu reemplaçament és en:Template:Multiple image. Nosaltres la tenim amb el nom {{Imatge múltiple}}. Mira de fer servir aquesta altra d'ara endavant.

Leptictidium (discussiócontribucions)

A veure... Ah, veig que ja ho has fet. Gràcies.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia, pot ser que a les edicions "eliminant EE que ja són a la plantilla BDT" també s'estiguin colant alguns errors? Per exemple, a Foudia rubra, el bot elimina l'enllaç http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19360622, però l'enllaç que surt a la BDT és https://www.ncbi.nlm.nih.gov/Taxonomy/Browser/wwwtax.cgi?mode=Info&id=441686. Són dues pàgines completament diferents tot i que comparteixin el mateix domini de segon nivell.

Ignoro si passa amb altres dominis, però cal parar especial atenció a l'NCBI perquè PubMed hostatja molts articles científics.

Paucabot (discussiócontribucions)

El que faig és eliminar l'enllaç extern a NCBI si ja hi ha la propietat a WD. En aquest cas, de totes formes, també està ben eliminat d'acord a VP:EE: s'han de posar enllaços molt generals del tema.

En general, els enllaços externs necessiten una bona esporgada. Jo, de moment, només he eliminat els redundants i els 404, però algun dia haurem de mirar que compleixin de veres VP:EE.

Leptictidium (discussiócontribucions)

NCBI conté una amplíssima col·lecció de pàgines molt diferents; que a WD hi hagi un enllaç a una sola d'aquestes pàgines no fa que tots els altres enllaços a NCBI siguin redundants. Com a mínim els d'aquest domini de segon nivell s'haurien de gestionar amb supervisió humana del bot (o simplement no eliminar-se amb bot tret que els enllaços de WD i de l'article coincideixin exactament).

Paucabot (discussiócontribucions)

Això és el que faig.