Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Paradise Lost (grup musical)

5
Resum per Kette~cawiki

Edició perduda: editat des del traductor

Xè73 (discussiócontribucions)

Hola Eugeni, he recreat la pàgina Paradise Lost (grup musical) amb totes les referències que vaig poder contrastar de la versió anglesa (ja que jo havia traduït la pàgina del castellà, on @Papapep es va adonar que hi mancaven). Ara no hi tornen a ser. La meva pregunta és: No puc reeditar una pàgina ja publicada per mi? i sobretot: He perdut les referències que ja havia buscat???

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Xè73. No hi ha cap versió de la pàgina Paradise Lost (grup musical) que tingui referències, des de la primera versió que vas publicar tu mateixa, fins l'actual. I clar que sí que es poden editar les pàgines, tant si les has publicat tu, com si no. A no ser que amb "reeditar" vulguis dir tornar-la a crear? Veient que l'article en anglès té 50 referències, jo et diria de triar-ne algunes de bones (l'excés de referències tampoc sol ser bo) i anar-les afegint a l'article en català, de mica en mica. Salut.

Xè73 (discussiócontribucions)

Hola @Papapep

Sí, sí, això és el que he fet (crec). He recreat la pàgina des de la reedició de les meves pròpies publicacions. On he afegit les referències de la versió anglesa (no totes, només les que m'han semblat que podien ser més concretes al paràgraf on les volia afegir). I quan m'ha demanat sobreescriure la pàgina antiga he acceptat. Potser no s'ha actualitzat correctament. Ho tornaré a fer, cap problema, la llàstima és que ja les havia buscat i enllaçat, etc...

Com sempre, Gràcies!

Papapep (discussiócontribucions)

Ostres, @Xè73. No, això no ho facis així o et carregaràs totes les edicions que s'han fet per part d'altres editors des que la vas publicar fins que la "re-publiques". Un cop publicada, l'has d'editar "in situ", a l'article viu.

Xè73 (discussiócontribucions)

Ah! OkOK!!!