Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

Mentorització nous editors

Amattista (discussiócontribucions)

Hola Docosong!

Moltes gràcies per les teves revisions i consells! Una consulta. Abans de la pàgina definitiva, vaig publicar-ne una de prova. Com la puc esborrar? Perquè ara em surten les dues... És aquesta: Usuari:Amattista/proves/Laura Bernis Prat

Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Amattista pots demanar-ho utilitzant la plantilla {{destrucció}}.

Per altra banda, en relació a l'article que estas editant, t'has llegit el missatge que t'he deixat a la teva discussió? No veig enlloc que s'hagi solucionat el problema d'excés de referències, a més trobo a faltar alguna referència fiable i independent que parli de l'autora des d'un punt de vista extern i de forma més consistent. Restauro l'avís fins que li donis una segona repassada a l'article.

Per si de cas, també et recomano que donis un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos

Salutacions!

Amattista (discussiócontribucions)

Sí, ho he vist, moltes gràcies!

Ara he esborrat alguna referència que sobrava.

De totes maneres, a què et refereixes quan dius "que parli des d'un punt de vista extern i de forma més consistent"? Ho dic perquè ja faig referència a la pàgina web de l'agència d'escriptors que representa a l'autora, així com a les webs de les editorials que li han publicat obres i articles periodístics on l'entrevisten i en fan referència. Quines altres referències hauria d'eliminar i quines hi hauria d'incloure? Disculpa però soc novell en el món Viquipèdia.

Salutacions i gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Dóna-li un cop d'ull a Viquipèdia:Fonts fiables. Els articles enciclopèdics no han de basar-se de fonts pròpies (webs oficials, blogs) ni de fonts no fiables (xarxes socials).

Els articles de la Viquipèdia haurien d'utilitzar fonts fiables, de tercers, i publicades. Les fonts són material creïble publicat en un procés de publicació fiable; els seus autors són sovint considerats fiables o com a autoritats en el tema en qüestió.

Per altra banda, recorda que estàs fent un article enciclopèdic i no un currículum, és a dir, només es ressalta allò que és destacable o verament enciclopèdic. Per exemple, on va realitzar les pràctiques la biografiada no crec que sigui del tot pertinent per a una enciclopèdia.

Salut!