Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Tornem a reprendre el projecte de crear vídeos d'ajuda viquipedista

3
Xaviaranda (discussiócontribucions)

Bona tarda

Durant la passada primavera, enmig del confinament, un grapat de persones voluntàries, van començar a treballar en el projecte de crear vídeos d'ajuda viquipedista i vídeos sobre la filosofia de la Viquipèdia. Aquest projecte va quedar aturat, i avui en dia, seria necessari tornar a reeprendre.

Necessitem persones voluntàries que vulguin involucrar-se en aquest projecte. Actualment, tenim les escaletes i els guions d'alguns vídeos. Però ens en falten d'altres. També necessitem persones voluntàries que vulguin enregistrar-los i editar-los.

Qui estigui interessat a participar-hi, que m'enviï un missatge i ens coordinem.

Salutacions.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Perdona @Xaviaranda, simplement una qüestió formal, ja que potser és el primer cop que veig un Viquipèdia:Viquiprojecte amb aquest grau d'autonomia: no hauries de crear una mínima "infraestructura" en lloc de funcionar amb "que m'enviï un missatge i ens coordinem"?

També em pregunto, donada la seva potencial incidència, com es relaciona aquesta iniciativa amb Amical i amb la filosofia de la pròpia Viquipèdia de continguts "consensuables".

Com deia, qüestió formal "i d'ordre". Sento no poder-hi col·laborar. Cordialment,

Xaviaranda (discussiócontribucions)

Bona tarda @FranSisPac

Disculpa, potser no m'he explicat bé.

Això no és un Viquiprojecte dins la Viquipèdia, sinó un projecte que vam iniciar dins d'Amical Wikimedia, en la qual animem a tots els usuaris i usuàries de la Viquipèdia a participar-hi. Com també, animem a tots els usuaris i usuàries de la Viquipèdia a fer-se soci o sòcia d'Amical Wikimedia.

Tota la coordinació del projecte s'ha fet mitjançant videoconferències obertes, tant a socis i sòcies d'Amical, com a usuaris i usuàries de la Viquipèdia. A la taverna podràs trobar varis avisos de les videoconferències que féiem. Tota la documentació del procés d'elaboració d'aquests vídeos està allotjada al wiki intern de l'entitat.

Com que és un projecte que ja està iniciat i està a mitges, només demanava que si algú més s'hi volia involucrar, que m'ho comentés i així podiem continuar treballant amb el projecte.

Espero haver-te aclarit el dubte i t'animo a participar-hi. Salutacions.

Resposta a «Tornem a reprendre el projecte de crear vídeos d'ajuda viquipedista»