Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Avignasi (discussiócontribucions)

Penso que caldria canviar la plantilla "cita altitud icc", que dóna "Altituds preses del Mapa Topogràfic de Catalunya 1:10.000 de l'Institut Cartogràfic de Catalunya " posat que:

  1. El mapa 1:10.000 ja no és un referent a l'ICGC. El mapa base és el 1:5.000 i el visor salta d'aquest al 1:25.000 sense passar pel 1:10.000
  2. Aprofitar per canviar ICC per ICGC, Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, que és el seu nom actual
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí, però sovint, els mapes de l'IC(G)C donen cada un una altitud diferent pel mateix cim. Aleshores, cap problema a fer el canvi però revisant cada article i posant l'altitud d'acord amb el mapa que se citi. Mentre no es faci això val més seguir amb la cita tal com està.

El que no podem fer és senzillament editar la plantilla perquè digui una font que no és d'on ha sortit la dada que hi ha.

La nova plantilla {{cita altitud icgc 5000}} o com li vulguem dir ja pot incorporar totes les actualitzacions que es vulgui.

Avignasi (discussiócontribucions)

Sovint les altituds diferents són degudes a que l'ICGC havia deixat de banda i sense actualitzar el 1:10.000. Penso que les que dóna el 1:5.000, amb dos decimals són massa precises per a la Wiquipèdia i les de l`actual 1:25.000 són preu bones.

Em sembla bé crear una nova plantilla. La que has citat ja és opera<tiva?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No. És un enllaç vermell. Una manera senzilla de crear-la és copiar-hi el contingut de la que ja hi ha modificant el que calgui. Una manera més elaborada seria fer-hi servir {{ref-web}}.

La que sí que existeix és {{Cita altitud icc 5000}}. Si el mapa és el mateix, es pot editar per que esmenti l'ICGC en comptes de l'ICC.

I qui s'hi vulgui posar ha de tenir en compte que la plantilla té 7298 inclusions (no totes muntanyes) i que té feina per estona.

Resposta a «Altitud ICC»