Tema de Usuari Discussió:Lohen11

Cercant un mentor

2
Pau Roselló (discussiócontribucions)

Hola, estic buscant algú que m'ajudi en la meva primera entrada. Fa uns dies vaig començar l'entrada de Hans Hinterreiter, un artista suís una mica oblidat. Malauradament a internet hi ha poca informació sobre ell, però tinc un llibre d'una exposició seva en el que s'hi recullen textos que parlen sobre ell i la seva vida i d'on en puc treure molta informació. El que no sé és com he de citar aquesta informació.

Per exemple, en aquest llibre anomenat "Hans Hinterreiter 1902-1989" editat per la Fundació Juan March, s'hi recull un text de Rudolf Koella on hi diu varies coses interessant que voldria afegir a l'entrada.

Com hauria de citar aquesta informació? Puc citar directament el llibre o hauria d'investigar més sobre el text de Rudolf Koella?

Una altra pregunta: Quins drets ha de tenir una imatge per a que pugui posar-la a l'entrada? Estic en contacte amb la associació Hans Hinterreiter, si els hi demano una imatge, com puc acreditar que tinc el permís per a publicar-la?

Moltes gràcies

Pau Roselló

Lohen11 (discussiócontribucions)

Respecte a la font, pots triar qualsevol de les dues. Has de fugir de copiar frases textuals. La millor manera de citar forces vegades un mateix llibre és amb la Plantilla:Sfn. Pel que fa a la imatge, els drets que ha de tenir són totals. Per demanar l'autorització ho pots trobar a Viquipèdia:Autoritzacions.