Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Sobre els límits d'un article curriculumesc

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola! Per no abusar de la Taverna-Ajuda, m'agradaria preguntar-te sobre els límits de la llista de tots els llibres que hagi publicat un escriptor o autor? Aquest dubte em sorgeix arran d'aquest article; Josep Masabeu i Tierno. No sé si hi ha algun lloc que ho explica però crec que casos com aquest o d'altres que han escrit 200 llibres no seria gens òptim ni adequat ficar-los tots ni pel lector ni per la Viquipèdia, especialment si comparem la importància d'aquesta persona...

Salut

Paucabot (discussiócontribucions)

Està clar que la llista d'obres completes d'un premi Nobel de literatura i la llista d'obres de Josep Masabeu i Tierno no tenen res a veure. Semblen el mateix però una cosa és material enciclopèdic i l'altra, no.

En el cas d'aquest article, com a mínim, li escau un avís de {{Currículum}} com una catedral. També faria un avís al seu darrer editor.

Per si t'interessa, vaig escriure sobre aquest tema aquí.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Vec que aquest problema és molt més habitual del sembla ja que m'he topat amb aquest article i l'altre que us he comentat per la Taverna per pura casualitat.

El que em sorprén d'aquí és que la majoria d'aquestes contribucions són fetes per un viquipedista veterà i, per això, t'he preguntat per veure si hi havia alguna cosa que se'm escapava.

Paucabot (discussiócontribucions)

Evidentment, això pot passar. No tots els editors interpretam les polítiques exactament igual.