Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Paracel63 (discussiócontribucions)

Bon dia! Després uns anys tenim aquesta eina sota la pestanya "Més", a la svwp (on sóc administrador). Crec que és una eina molt pràctica, amb accés ràpid a les dades sobre la quantitat de pàgines vistes d'un article. I amb la possibilitat de comparar el desenvolupament d'un o de diversos articles. Seria possible afegir-ho també aquí a cavp? Salutacions!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

L'eina és interessant, però ja la tenim com a "estadístiques de visites" al final de la pàgina especial "informació de la pàgina" que tenim al menú de l'esquerra. No tinc clar si és bo carregar més la pestanya més (o les pestanyes en general) ni si en cas que fos bo aquesta seria l'eina més adient.

Per altra banda, a la viquipèdia en suec no veig que hi surti a les pestanyes. Pot ser que sigui un giny que tinguis tu activat a les preferències? Si fos així, aleshores no hi veig cap problema a que cadascú es posi les visites on vulgui.

Paracel63 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la info sobre l'enllaç sota "Informació sobre la pàgina" (no tenim la eina allà a svwp). Sí, a svwp és un giny (aquest giny, amb el codi js, molt utilitzat després de l'adopció el 2009), i doncs no presentat per defecte. Si és possible, voldria veure-ho com un giny també aquí.

Resposta a «Eina de pàgines vistes?»