Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Bilbao (Biscaia) però Pamplona (Espanya)

3
Resum per Quercinus

Es fa notar que a les infotaules els municipis navarresos no apareixen referits com a part de Navarra sinó directament d'"Espanya". Es comprova que hi havia dos problemes que ho impedien i s'hi posa solució.

Quercinus (discussiócontribucions)

Bon dia, no tinc molt clar si aquest és el millor espai per a plantejar aquest dubte/comentari/suggeriment.

La qüestió, com ja s'explica al títol, és que a les infotaules de persona, quan el lloc de naixement/defunció és un municipi navarrès en comptes de dir, per exemple, "Pamplona (Navarra)" hi diu "Pamplona (Espanya)", però en canvi si l'indret és de la Comunitat Autònoma Basca la referència és la província basca, per exemple "Bilbao (Biscaia)". No em sembla gaire lògica atesa la territorialitat d'Euskal Herria i els criteris que se segueixen a la Viquipèdia en aquest aspecte per als territoris catalanoparlants, bascòfons o fins i tot per als municipis de Galícia.

He comparat exemples que tenien idèntica la informació a Wikidata i he intentat entendre per quins paràmetres es defineix això, però no me n'he sortit i agrairia que algú m'expliqués com es pot determinar aquest criteri. Gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)
Quercinus (discussiócontribucions)

Perfecte, moltes gràcies! Ja m'ensumava que la qüestió era algun tecnicisme d'aquest tipus, per això ho he posat aquí ;-)