Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Kspriton (discussiócontribucions)

Hola,

Vaig crear un article i posteriorment l'estava elaborant en una pàgina de proves. Només voldria saber si puc copiar i enganxar tot plegat per actualitzar-lo. Es consideraria una mala pràctica per alguna raó? O existeix una altra manera més elgant per fer-ho sense repassar totes les modificacions individuals?

Salut!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

En general, és una mala pràctica no respectar les contribucions dels altres, i si no és per fer experiments és millor treballar sobre la pàgina definitiva, sobretot un cop publicada, i si fas modificacions a banda hauries de mirar què es perd quan les enganxes a la pàgina. Els botons de mostrar els canvis i de comparar versions de l'historial hi ajuden.

Ara bé, si en particular el que vols és substituir parts de Manuscrit d'escorça de bedoll 292 pel que tens a la teva pàgina de proves, jo no em preocuparia gaire, perquè de les edicions que veig a l'historial només n'hi ha dues de manuals que t'hauria de costar poc de reproduir si calgués. Les altres que no són teves són de bots, i estaria bé conservar-les pel que tenen d'útil però si es perden no passa res perquè els bots les tornaran a fer.

Kspriton (discussiócontribucions)

Gràcies pel aclariment!

L'article en qüestió és aquest. Efectivament, ho feia d'aquesta manera perquè no hi havia activitat (a part de les dues edicions manuals i els bots) i volia estalviar una serie de petites edicions a l'historial. Entenc que seria millor fer l'elaboració abans de la primera publicació per evitar problemes de coordinació en les contribucions. Com que encara no conec bé totes les dinàmiques aquí, estic buscant les maneres comodes per treballar.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No és dolent que l'historial sigui simple i clar, però no hi ha cap necessitat d'evitar petites modificacions a l'historial, i menys si el preu per amagar-les és carregar-te les petites edicions que facin els altres mentrestant.

Resposta a «Modificació extensa»