Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Jordi G (discussiócontribucions)

Bon vespre. Referent a les referències que has eliminat de l'article Acord de normalització entre Israel i Bahrain per considerar-les no fiables, per quin motiu un tweet fet al compte oficial d'un govern es considera una font no fiable? Gràcies i salutacions.

Docosong (discussiócontribucions)

Bon vespre. En el sentit estricte de font fiable, twitter no se'n pot considerar, ara bé si no entenc malament en:WP:TWEET es pot considerar una font d'informació (un debat molt sembla a imdb). No discuteixo la qualitat de la font, però si sóc crític del seu ús excessiu. També afegiria relativament Viquipèdia:No feu treballs inèdits, però entenc que en notícies de rellevància pot ser una mica complicat.

Sóc conscient d'aquest cas particular, IMHO penso que seria més apropiat trobar un font fiable (anglesa) que parli dels països que són favorables, contraris i neutrals, que no pas afegir la referència corresponent de twitter de cada ministre d'exteriors o president. Ara bé, si hi ha cap inconvenient, cap problema en revertir-ho.

Salutacions!

PIMEC Patronal (discussiócontribucions)

Bona tarda,

escric des del departament de comunicació de PIMEC.

Hem editat en tres ocasions el perfil del president de l'entitat, Josep González, però els canvis no es mantenen perquè l'usuari "Docosong" els torna a desfer. Agraïm, si us plau, que no ho torni a fer, ja que hi ha dades incorrectes i, a més, no es tracta de la informació que es vol destacar.

Per a qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte amb el departament de comunicació de PIMEC a través del correu electrònic premsa@pimec.org o trucant al 934964500.

Docosong (discussiócontribucions)
PIMEC Patronal (discussiócontribucions)

Bona tarda @Docosong

sobre les fonts fiables, aquesta biografia que vostè proposa no és correcte. D'altra banda, també hi ha qüestions descontextualitzades, com la referent al dret a decidir.

Salutacions,

Docosong (discussiócontribucions)

@PIMEC Patronal Jo no proposo res, només intento mantenir la fiabilitat i la neutralitat de la Viquipèdia on molta gent col·labora de forma desinteresada article sense cap conflicte d'interessos. Si creieu que la referència de la Enciclopèdia Catalana no és fiable, poca cosa es pot consensuar. Tingueu en compte que editar un article amb un evident cas de conflicte d'interessos a la llarga és una mala praxis (https://cat.elpais.com/cat/2020/03/25/catalunya/1585144223_620857.html)

Estic d'acord que l'apartat de l'opinió del dret a decidir no resulta gaire neutral i no la veig gaire enciclopèdica, però això ho heu de proposar a la discussió de l'article Discussió:Josep González i Sala ja que les modificacions es fan per consens.

Salutacions!

Jordi G (discussiócontribucions)

Bon dia. Crec que una bona solució seria que poséssiu a la pàgina de discussió de l'article en qüestió quines són les coses que no són correctes i hi poseu les fonts de les quals es pot extreure la informació i que algun viquipedista que no tingui vinculacions amb la vostra entitat ho arregli.

Jordi G (discussiócontribucions)

Gràcies per la resposta. Sí, tens raó que seria més apropiat trobar una font fiable que sigui un tercer, encara que sembla que es deixa la porta oberta a fer servir un tweet com a font en alguns casos. Gràcies.