Tema de Usuari Discussió:Docosong

Carlespazos (discussiócontribucions)

Hola, t'escric pel comentari que has fet sobre la pàgina de volttour. Sóc usuari de wikipedia desde fa molts anys, com usuari lector, fins i tot he contribuit en algunes de les campanyes de recollida de fons que s'han fet.

Mai havia editat informació, i ara amb aquesta plana m'estic trobant amb problemes.

Em pots ajudar? No entenc massa el correccions i avisos que esteu posant a la plana. Com he dit, en un event tant petit de fa tants anys , qui sino les persones que van participar poden escriure sobre el fet? Qui sino a part de qui ho va organitzar, dedicarà el seu temps a fer-ho?

Jo sabia que hi havia persones i bots que corregien coses, però basant-se en el seu coneixement, per exemple, algú que hagues participat i corregis alguna dada, però invalidar els articles així d'entrada no ho entenc.

Com es pot fer que surtin els avisos?


Gràcies.


Carles Pazos.

Docosong (discussiócontribucions)

Us he deixat els comentaris pertinents a Discussió:Volt-Tour. En resum no és aconsellable editar articles amb els quals teniu una relació directa. Això va en contra dels principis de neutralitat de qualsevol enciclopèdia. Salutacions!

Carlespazos (discussiócontribucions)

Puc entendre lo de la neutralitat, però en aquest article només hi ha dades històriques i moltes d'elles tenen referencies externes que permeten comprobar-les.

En tot cas, siusplau, em pots respondre qui del món que no hagi tingut alguna cosa a veure amb Volttour o el Rallye Phebus podria haver donat aquestes dades i posar-les a la wiki? O és que a wikipedia no interessen aquest tipus de continguts? no és el lloc on posar-ho?


Gràcies

Docosong (discussiócontribucions)

Que tingui referències no vol dir que sigui admissible, depen de la qualitat de les fonts externes. Pel que veig les referències d'El Punt Avui poden ser útils. Però la resta de l'article només veig un llistat d'activitats de la pròpia empresa. Recordeu que això és una enciclopèdia, es recull allò més important o rellevant ja que la Viquipèdia no és una col·lecció indiscriminada d'informació. A la xarxa teniu altres eines més útils per descriure la història completa de l'empresa. Salutacions!