Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Culturaactiva

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola, en aquest article la major part de text no té cap referència, no es pot comprovar gaire be res, sembla un treball inèdit tot i ser el resultat de la traducció d'altre llengua on, de ben segur, són més laxos en el tema de la verificabilitat. Tanmateix la referència que surt amb el número 2 és de notació curta i no enllaça amb res, ni tant sols hi ha el llibre/publicació al que hauria de fer referència.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Hola. Bé, agraeixo que m'enviïs el missatge. La veritat és que no sé pas com referenciar l'article perquè a partir de l'Edat mitjana, Eslovàquia és sota mans hongareses i, tot o gairebé el que passa a Hongria, també passa a Eslovàquia. En no haver aconseguit trobar pràcticament cap biografia sobre la història d'Eslovàquia, he hagut de procedir a fer això:

  • copio i enganxo allò de la història hongaresa que també succeeix a Eslovàquia
  • copio i enganxo allò de la història txeca que també succeeix a Eslovàquia
  • tradueixo allò que he trobat a la versió anglesa d'Història d'Eslovàquia

Amb això he aconseguit reconstruir la història d'Eslovàquia. Però, és clar, hi ha referències que ja hi eren i potser no enllancen a res, i, més important, no puc referenciar tot l'article amb articles de la Viquipèdia.

Si trobes cap solució, és ben agraïda.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs ja saps que allò que no es pot verificar no pot ser publicat. Abans ja he deixat l'enllaç a un dels pilar del projecte Wikimedia: Viquipèdia:Verificabilitat. Potser aquest és el motiu que molts articles no estiguin més desenvolupats. Recorda: Viquipèdia:Citau les fonts

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Miraré de corregir-ho. El treball no és inèdit. Hi ha biografia sobre la història d'Eslovàquia. El que passa és que no són ni en anglès, ni francès, ni català o castellà, que són llengües que sé parlar. En no tenir accés a les de llengua eslovaca, he procedit a fer aquesta composició, però, tot i això, tot allò que replego d'Hongria, puc referenciar-ho i tot el que replego de les fonts angleses i franceses, també. Deixa'm uns dies sisplau perquè l'article és tan extens que n'he de fer una revisió de dalt a baix quan l'hagi acabat.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ep! que jo no he posat cap termini! només són «puntualitzacions» sobre la manca de referències. Ves fent, es tracta d'anar millorant els articles. Gràcies per la teva feina.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

A tu. Cap problema :)

Resposta a «Història d'Eslovàquia»