Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Francesc I de França

4
Resum per Kette~cawiki

Modificacions a article de viquiprojecte. Menció de la plantilla «escolar»

Ifernandezt (discussiócontribucions)

Benvolgut Eugeni,

Em dic Ignasi Fernández i sóc professor d'Història Moderna a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest estiu vaig seguir un curs per a professors d'aquesta Universitat sobre ''VIQUIPÈDIA: COM FOMENTAR CONTINGUTS EDUCATIUS EN OBERT EN EL MARC DOCENT UNIVERSITARI.'' Com se'ns va suggerir en aquest curs, he demanat a estudiants d'aquest curs que redactin veus relatives a l'Edat Moderna. Abans, és clar, m'han d'entregar un text del que introduiran.

Una de les estudiants va optar per millorar la pàgina de Francesc I i em va explicar el que volia afegir (ella no pretenia treure res). Veig, però, que tu li has desfet en bloc totes les aportacions. Entenc els canvis en qüestions formals, com per exemple, el de la introducció, però no tant en aquells continguts que són certs i poden ser clarament referenciats. N'hi hauria hagut prou amb demanar-li que afegís les referències, no?

Li demanaré a aquesta estudiant que refaci els seus canvis i que intenti referenciar-los bé. Et prego que ens donis un marge d'un parell de dies perquè després jo pugui revisar-los i després, si ho consideres oportú, elimina aquells que no et semblin adaptats a la normativa de la viquipèdia.

Atentament,

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Ignasi.

Gràcies per l'aclariment, en principi no havia cap rastre que indiqués de la participació de l'editora en cap Viquiprojecte. He deixat l'article amb la seva edició llevat de la introducció. He aprofitat per inserir la plantilla que indica que està treballant un editor que participa en un viquiprojecte, quan acabi les edicions cal que elimini aquest avís. Aprofito per comentar que, independentment que editin formant part d'un Viquiprojecte, no deixen de ser membres de la comunitat d'editors, que no s'estiguin de preguntar si tenen qualsevol dubte, ja sigui a editors amb més experiència o directament a Viquipèdia:La taverna/Ajuda a on s'intenta respondre el més aviat possible. Gràcies i disculpa si la meva actuació ha creat cap mena de molèstia. Benvinguts!

Ifernandezt (discussiócontribucions)

Benvolgut Eugeni,

Moltes gràcies. Cap problema,

Aprofito ara que hem fet el contacte per fer-te arribar una pregunta. Hi ha uns estudiants que van triar fer una aportació a la veu "Prostitució" només entrant unes dades relatives a la història de la mateixa. Però, com és una pàgina protegida per evitar vandalisme, no aconsegueixen entrar. T'asseguro que la seva aportació és exclusivament històrica i no entra en els aspectes que puguin ser polèmics. Hi hauria una manera de què, sota la supervisió corresponent, poguessin incorporar la seva aportació?

Moltes gràcies,

Ignasi

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Ignasi.

Aquest article que comentes està semiprotegit el que vol dir que el nivell necessari per editar-lo és el d'usuari autoconfirmat. Per ser autoconfirmat cal deixar que passin 4 dies des de la data de registre, res més. El tipus de protecció d'aquesta pàgina serveix per evitar el vandalisme puntual dels editors que no tenen usuari registrat, que editen com a IP o amb un compte recent. Per la supervisió no t'amoïnis, aquests articles estan molt vigilats, I recorda, si heu de fer més d'una edició cal que inseriu la Plantilla:escolar, donarà als editors una mica més de marge.