Tema de Usuari Discussió:Docosong

Darrera edició del resum per Pica-soques 17:42, 1 ago 2022 fa 1 any

Veig que heu esborrat, entre d'altres coses, la llista sencera de traduccions d'en Marcel Riera i Bou. Atès que es presenta com a traductor, a banda d'escriptor, em sembla molt estrany, i certament, desencertat. Jo mateix hi havia incorporat les darreres, prou correctament. I ara anava a afegir-n'hi una altra... Jo puc entendre que elimineu certs enllaços externs, però no que ho esborreu tot d'una volada. Podríeu, si us plau, dar-me'n les raons, si és que n'hi ha alguna de pes que jo desconec ? ~~~~Pica-soques

Pica-soques (discussiócontribucions)

D'acord, Docosong. Entenc part dels teus arguments. També he vist ara que Sorenike ha adaptat el meu insert d'una manera moderadament satisfactòria.

Docosong (discussiócontribucions)

Suposo que et refereixes a Especial:Diff/26626515. Els articles enciclopèdics, per definició, han de sintetitzar l'obra del biografiat. És a dir, no ha de ser un curriculum del biografiat i ni molt menys han d'incloure tota la seva obra publicada. Sinó destacar aquelles obres més rellevant o importants. De fet, la seva faceta de traductor queda bastant ben recollida al text de l'article.

Pica-soques (discussiócontribucions)

Però en altres biografies d’autors catalans bé s’hi troba l’obra sencera; i de fet, en altres ‘Wikis’, com l’anglesa o la francesa, les llistes solen ser exhaustives. Com més completa sigui la informació, millor, no? Quin sentit hi veieu en retallar; i encara més, fer-ho així a l’engrós. Jo no n’hi veig cap, la veritat. @Pica-soques

Docosong (discussiócontribucions)

Viquipèdia:Com el meu, n'hi ha d'altres. Crec que comparar biografies de diferents escriptors o autors no és pertinent perquè s'ha de regir per la seva rellevància de cadascun. Per exemple, estareu d'acord que l'article enciclopèdic de Quim Monzó i de Marcel Riera i Bou no poden ser iguals en contingut o estructura. En una enciclopèdia es prioritza el més important o rellevant, si es vol fer un article exhaustiu aleshores és un currículum. Les wikis angleses o franceses tenen les pròpies seves normes.

Per altra banda, si teniu més dubtes, serà millor que pregunteu a l'autor de l'edició.

Pica-soques (discussiócontribucions)

Em pensava que l'autor de l'edició éreu vós... Em podríeu dir, doncs, qui va ser ? @Pica-soques

Docosong (discussiócontribucions)