Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Davidpar

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, estava mirant que calia preparar pel 14F i m'he trobat això:

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/395665/instruccions-al-repositori-dades-eleccions-del-14-f

Tens o pots tenir acreditació per accedir-hi ?


Un altre tema post-electoral: Caldria anar identificant qui dels candidats que entraria (agafant el pitjor resultat per la seva formació) no tenim a WD i:

  • Aconseguir dades bàsiques
  • Preparar un lot de QS per crear-los, sense executar
  • Preparar també un lot per crear els P39 de tots els electes, tot i que això no cal avançar-se, perquè fins que no tinguin l'acta no cal carregar-lo.

Pregunta: Tens alguna cosa preparada? Vols que fem una pàgina de treball on anar construint contingut ?.

Ja em dius quelcom.

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola Amador! Ostres, jo no hi tinc accés, però per Wikidata faria ja tots els items dels possibles candidats a entrar al Parlament, i si no entren no passa res que mantinguin l'item a Wikidata degudament referenciat. De fet, amb Girona, ja hi són tots. El problema (meu) és que la nit electoral treballo, de manera que no podria estar pendent actualitzant les xifres en el mateix moment.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No pateixis. Les dades globals són molt fàcils d'entrar. L'accés el volia per carregar els resultats municipals, ja que volia construir la taula que mostra el partit més votat per municipi. Miraré de contactar amb els de dades obertes.


Sobre el WD pels candidats "possibles", saps d'alguna enquesta que doni escons per circumscripció?. Habitualment els donen globals.

Merci,

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)

L'últim CIS juraria que dona per cirscumscripcions, i el CEO també, perquè són els que habitualment publiquen en obert totes les dades.

Resposta a «14 F»