Tema de Usuari Discussió:Townie

Resum per Townie

Vídeo per l'aniversari de la Viquipèdia

Capsot (discussiócontribucions)

Ep homenot,

Espere que et vaja tot molt bé. Ja feia massa temps que no t'havia emprenyat! Escolta, et necessitem per a aparéixer al vi'deo de la Viquipèdia. Espere que ens en faràs un i que serà molt bo. Et deixe una part dels detalls que el Sorenike va deixar a la Taverna:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

No tardes molt, ja que hauri'em de tenir-ho pel 28! I espere que hi participaràs! :)

Espere poder comptar amb tu. Gràcies per endavant! Molt bona setmana! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Townie (discussiócontribucions)

Hola! Em sap greu, però no sóc gaire de fer aquestes coses :/

Capsot (discussiócontribucions)

Vejam Ton, jo tampoc però és un dia molt especial! Després et faràs molt famós, et convidaran als Estats Units arran d'això, i després seràs vicepresident de Kamala Harris el 2024, el 2034 President del planeta Terra i el 2036 capità de l'Enterprise, amb James T. Kirk de segon i Spock que aprendran tots dos molt de tu!!! Vols perdre't això de debò???? Au, seriosament pensa-t'ho, fins i tot jo en podria fer un, i m'hauré d'afaitar una miqueta! Una abraçada! Bon divendres, i bon cap de setmana.