Tema de Usuari Discussió:Sorenike

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola Sorenike

Disculpa que et faci un parell de preguntes sobre l'ús de l'infotaula de persona, que encara soc novell i no ho domino prou. Si et sembla, podem fer servir d'exemple la pàgina de Maria Úrsula de Abreu e Lencastre:

1) Encara no he aconseguit crear una declaració en la que s'hagi d'escriure lliurement el text. Per exemple, els cognoms. Els dos noms ja estaven creats d'abans (i imagino que Maria i Úrsula ja estaven creats com elements), però no he sapigut fer el mateix amb els dos cognoms.

2) hi ha alguna manera de forçar que a l'article es mostri un camp concret dels que hi ha registrats a WD? Voldria que sortís el camp Ciutadania, està ben posat a WD però no surt a l'article de WP.

Moltíssimes gràcies.

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! Doncs en principi a WD pots buscar la declaració de cognom i segon cognom, però si els cognoms com a tal no estan creats encara, s'ha de crear nous lexemes (és a dir, com una nova entrada) i categoritzar-la com a cognom. N'hi ha pocs en que es puguin escriure textos lliures, per exemple, si estàs treballant sobre un edifici o un lloc concret, la declaració d'adreça és un text lliure.

Sobre el tema de quins camps es mostren a la infotaula, n'hi ha alguns que no es mostren, és veritat, i ciutadania o nacionalitat n'és un. No sé el motiu, aquesta pregunta potser seria millor que la fessis a la teverna.

En tot cas, si tens qualsevol altre dubte, tant sobre WD com qualsevol altra cosa no dubtis en deixar-me un missatge a la pàgina de discussió :)

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ets molt amable, Sorenike. Gràcies de nou.