Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Error evident

Castellbo (discussiócontribucions)

Hola Pau, Has fet un reanomenament cap a Alicia Martínez del Hoyo quan diria que la persona és més coneguda pel seu nom artístic i segons Viquipèdia:Anomenar pàgines llavors caldria utilitzar aquest per anomenar l'article. A més, en les referències en català és l'únic nom utilitzat, incloent la GEC. Com ho veus? Gràcies i salut!

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon vespre, Castellbo. Idò li he canviat el nom perquè no acab de veure clar que llevar-li el segon llinatge a una persona sigui fer un nom artístic. Com Lluís Llach i Grande, vaja.

Castellbo (discussiócontribucions)

Ho veig diferent, al fer recerca d'Alicia Martinez del Hoyo costa trobar a la ballarina, en canvi al buscar Lluis Llach i Grande arribem de seguida a la persona correcte. Va ser coneguda amb el seu nom artístic, com a Alicia Alonso, fent servir el cognom del seu marit Fernando Alonso Rayneri. Aquest fet crec que és rellevant i esta contemplat al punt 5.1 de la directriu comentada: “Si una persona és més coneguda pel seu nom artístic o de ploma, o un pseudònim, cal utilitzar aquest per anomenar l'article”. No sé si el fet de que cap altre versió de la wikipedia l’anomena en la forma actual serveix de quelcom. En fi, potser vaig errat, seguim 😄

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, perdona. Mea culpa. No havia vist que el llinatge no era el seu. Ara ho refaig.

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet!

Castellbo (discussiócontribucions)

Gràcies!