Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Joan Nou Barris (discussiócontribucions)

Bon dia, estava acabant d'actualitzar l'entrada de la saxifraga longlifolia perquè m'havia deixat unes coses i just quan he donat actualitzar m'ha sortit un avís amb el teu nom, se m'ha esborrat les quatre coses noves , ara no puc entrar i s'ha quedat a mitges. Sóc molt nou en això i potser no he fet els passos corresponents, pots fer cinc cèntims?

Moltes gràcies per la feina.

Seguim

Joan

Alzinous (discussiócontribucions)

Bon dia i benvingut @Joan Nou Barris, em sap greu haver trepitjat la teva edició. La qüestió és que quan hi ha dues persones editant el mateix article, al mateix temps, es produeix un conflicte d'edicions. Al darrer usuari en desar l'edició (és a dir, en donar-li al botó publicar) li apareix una pàgina per a resoldre el conflicte de manera manual. Aleshores, tens diverses opcions. Encara i això, sempre hi ha la possibilitat de revertir els canvis que ha fet l'altra persona o tornar a editar l'article. Trobaràs més informació a Ajuda:Conflicte d'edició.

Per evitar aquest problema pots començar a editar els articles a la teva pàgina de proves, i publicar-los a l'espai principal quan tinguis una versió final, o bé, posar la Plantilla:Editant (des del botó Inserir de la barra d'edició) a dalt de tot, així qualsevol que entri, sabrà que hi ha un editor treballant-hi.

Com ja deus haver vist he fet alguns canvis. Bàsicament, reduir el nombre de seccions (no són necessàries si l'article és curt). També he enllaçat l'article a les Wikipèdies en altres idiomes (ho pots veure a la columna de l'esquerra de tot). Finalment, he afegit la infotaula "éssers vius" que crea automàticament la taula a l'article agafant les dades de Wikidata.

Si necessites ajuda o tens qualsevol pregunta pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió del meu usuari. Salut i gràcies per la feina! :-) --aLZiNous: conversa 09:43, 22 maig 2021 (CEST)

Joan Nou Barris (discussiócontribucions)

Doncs moltes gràcies per la informació! Ho fare així a partir d'ara!

Moltes gràcies! Seguim Joan

Alzinous (discussiócontribucions)

Estupend! Qualsevol cosa que necessitis em deixes un missatge. Salut! ;-)

Resposta a «Dubte!»