Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per si algú li fa gràcia buidar-la, la categoria d'articles duplicats està tornant a créixer i ja n'hi tenim més d'un centenar.

Notifico en @Solde perquè un grapat dels darrers detectats són muntanyes. Probablement a d:User:Pere prlpz/punts propers/muntanyes hi ha algunes muntanyes duplicades més que encara no són a la categoria, entre altres errors.

Isidre blanc (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

No sé què dir-te. La llista la puc actualitzar fàcilment i potser és més ràpid no esborrar-los i recordar-me que la vagi actualitzant i ja desapareixeran sols, perquè fusionar alguns duplicats o arreglar alguns d'aquests errors és relativament ràpid i haver d'anar esborrant-los de la llista pot suposar més temps que fer la feina.

El dubte en tot cas vindria pels elements que són correctament al mateix lloc, però tampoc crec que valgui la pena anotar-los. De tota manera, si veig anotacions a la llista, quan l'actualitzi puc mirar de conservar les dues versions.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Pere: Actualitza la llista, si us plau. A veure com queda. Hi ha una dotzena ben bona de casos que tenen bé les coordenades, però els cims estan mol a prop un de l'altre. Aquests, segons el grau de precisió en què treballis, poden continuar sortint.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Isidre blanc: Bona feina.

He actualitzat la llista. Hi poden sortir molts parells de cims correctes perquè ara la llista recull els que estan separats fins a 150 metres. El número que hi ha al costat de les muntanyes és la distància en quilòmetres, i ara ja només hi queden tres parells de cims separats per menys de 10 metres, que suposo que són errors però tot podria ser. Els altres deuen estar bé, excepte uns casos sospitosos en que dos cims propers es diuen igual.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

@Pere prlpz: Revisat. N'he fusionat uns quants, però la majoria estaven bé. He anotat les incidències a la llista per si et pot ser d'utilitat.

Resposta a «Articles duplicats»