Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Lladófitxes (discussiócontribucions)

Bon dia, vaig modificar la informació de l'article Jordi Solé Tura i he vist que m'has modificat l'article tornant a l'article principal i traient els enllaços externs. Voldria saber per què m'has esborrat tota la feina si estava basada i referenciada des del Centre d'estudis per la democràcia de Mollet del Vallès, ciutat natal de Jordi Solé Tura. En tot moment jo vaig respectar part de la informació del teu article l'únic que vaig fer va ser esborrar informació errònia i ampliar informació.

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda @Lladófitxes, els enllaços externs no estan permesos al cos de l'article (vegeu Viquipèdia:Enllaços externs) Van a la secció final de l'article i amb moltes limitacions. Per altra banda, en les modificacions que vau fer, algunes referències van ser esborrades. Salutacions!

Lladófitxes (discussiócontribucions)

Bon dia @Docosong, el text que vaig posar amb la supervisió d'una integrant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès. és bastant "oficial" del Centre d'Estudis per la Democràcia, amb la revisió de la seva família. En el text original hi ha coses que no acaben de veure-les clares, o que no consten, com les següents:

·         No va militar mai al Font d’Alliberament Popular.

·         Montserrat Tura no és ben bé neboda, sinó filla d’un cosí germà de Solé Tura.

·         Al PSUC hi va estar de 1956 a 1986, però entremig va estar sense militar-hi del 1964 al 1974.

·         Al PSC s’hi va afiliar el 1989.  

·         Quant a honors i distincions en falten algunes d’importants, com la de 1988, Orde del Mèrit Constitucional. I homenatges pòstums el 2010 del Senat i el Congrés.

·         També és honoris causa per la UNED (1985) i universitats de Lleó (2004) i Cadis (2012).

·         I estaria bé posar que és Ciutadà Honorari de Ghilarza (Sardenya, 1985) per la seva tasca de traductor i introductor de Gramsci a Espanya.

Docosong (discussiócontribucions)

En relació a la vostra edició, ja vaig comentar en el seu moment que no estan permesos els enllaços externs al cos de l'article. També cal tenir present que twitter no és un font fiable i no s'ha d'utilitzar com a referència. No acabo d'entendre del tot perquè s'ha d'imposar una versió oficial quan se suposa que la Viquipèdia és un enciclopèdia lliure basada en la neutralitat i la qualitat de les fonts fiables. Més aviat, s'evita que hi hagin biaixos aplicant estrictament la política de conflicte d'interessos.

Per la resta, ho podeu afegir sempre que aporteu la font fiable publicada i de tercers pertinent.

Salutacions!