Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Rusca8 (discussiócontribucions)

Hola! Doncs potser sí. El creava perquè em quedava en vermell el link i tenia la informació a mà, però essent així petit probablement sigui millor posar-lo seguit de la Mary. No sé com funciona el tema de fusionar articles, però.

Rusca8 (discussiócontribucions)

...això a menys que considerem que l'article d'Atalanta només té poca cosa perquè la ong fa tot just un parell de setmanes que existeix, i que a mitjà termini acabarà tenint sentit que sigui una plana a part.

Tot cas això, si ara per ara té més sentit junt, potser es pot redirigir la plana d'Atalanta cap a un paràgraf de la Mary que en parli.

Alzinous (discussiócontribucions)

Tens una pàgina d'ajuda que en parla, Viquipèdia:Fusió. És molt fàcil. La qüestió seria fer un nou redactat amb la informació del tercer paràgraf de l'article Mary Cain (atleta) i la del paràgraf de l'article Atalanta NYC, incloent les referències que has posat a aquest últim. Després seria qüestió de substituir el tercer paràgraf de la pàgina de Mary Cain per aquest nou text i redirigir l'article Atalanta NYC a Mary Cain (atleta). Per a fer aquesta redirecció has d'esborrar tot el que hi hagi a Atlanta NYC (categories incloses) i des de l'editor de text escriure aquesta línia: " #REDIRECT [[Mary Cain (atleta)]] " (sense les cometes). Si no ho veus clar, diguem alguna cosa i t'ajudo.

Rusca8 (discussiócontribucions)

Fet. He afegit l'àncora a la secció en concret, que he vist que es podia.

Alzinous (discussiócontribucions)

Estupend. Ha quedat molt ben integrat. Felicitats!

Resposta a «Mary + Atalanta»