Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Culturaactiva

Alzinous (discussiócontribucions)

He reordenat i reanomenat les seccions finals de l'article Brega pels pols per tal d'adaptar-les al llibre d'estil de la VC (VP:LE). Espero que estiguis d'acord amb aquesta edició. Si tens qualsevol comentari, dubte o pregunta sobre aquest tema o sobre qualsevol altre o necessites ajuda, deixa'm un missatge. Salutacions i gràcies per la feina.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Personalment ho trobava més estètic i permet donar més rellevància a la biografia perquè la gent cerqui més info si vol. Però ja són dues advertències. Corregiré la resta d'articles on ho he fet, però deixeu-me temps.

Alzinous (discussiócontribucions)

Tot el temps que vulguis i també l'ajuda si la necessites. El meu missatge no pretén ser un advertiment (sona massa amenaçador), només és la notificació d'una col·laboració en un article que vas iniciar. Doncs això, si vols qualsevol cosa estic a la teva disposició. No dubtis en posar-te en contacte si ho trobes oportú. Gràcies per respondre :-)

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Ok, gràcies :)

Amortres (discussiócontribucions)

He proposat l'esborrat de l'article, té moltes deficiències i la seva reparació requereix refer-lo per complet. No es parla gens de les reclamacions territorials dels diferents països sobre tots els territoris polars, només de Groenlàndia i Islàndia, i el contingut d'aquestes seccions és descriptiu sobre el territori i la pertinença a la UE o la OTAN. Es parla de Viseu i Singapur... Informació molt esbiaixada

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Agreixo que m'ho diguis.

El problema de la geopolítica és aquesta. És difícil ser impercial, que nno dir que no s'aconsegueixi.

Aniré per punts i miraré de fer-ho amb tu si això no t'importa:

-Viseu no és esbiaixat perquè he vist la ciutat amb els meus ulls i no és una ciutat-jardí. També he estudiat profundament què vol dir la ciutat-jardí?

-Singapur s'hi apropa enormement. L'he estudiada tot i que no hi he anat. Bàsicament es pot dir que és una ciutat jardí perquè s'han ideat barris de forma a evitar els desplaçaments (pol·lució) degut a les compres. També he pogut informar-me que s'ha concebut la xarxa viària per evitar que la gent es deplaci amb cotxe i prefereixi el bus. A més aa més hi ha tota una construcció de vegetació sobre edificis i asfalt per tal d'incrementar notablement la presència de verd i disminuir l'impacte de tota contaminació.

Dit això:

La construcció de la nova ciutat ecològica que vol Aràbia sauddita i tinc coneixement d'altres casos ja construïts és propaganda així mateix ho expliquen diversos diaris diferents consultats. Aleshores vaig consultar el Times, després vaig mirar la premsa francesa, Courrier Internacional, vaig voler saaber-ne més i vaig trobar un documental, vaig pensar que calia saber-ne més i vaig mirar si trobava més coses i bàsicament la premsa francesa en general n'ha parlat i tots conclouen la mateixa cosa: és propaganda.

En quant a les deficiències:

Hi estava trebaallant i volia continuar per tal de completar-ho però me l'has esborrat de cop i volta sense que pugui dir-hi res.

Pel que fa a allò que anomenes descriptiu, descric el problema, també he d'abordar-ho amb més info. Però m'has esborrat l'article i no has deixat que continuï fent la feina.

Per tant, veig bé que m'avisis que pot haver-hi esbiaix i llavors podem fer-ho plegats. Si estàs informat de l'assumpte podem completar-ho tot, escriure'l tot i posar-hi les parts necessàries.

Gràcies.

Amortres (discussiócontribucions)

Bona tarda. Recorda que viquipèdia és una enciclopèdia, i ha de ser forçosament imparcial, i en un grapat d'articles què has participat, el contingut és tendenciós i ple d'opinió, i un to informal, just el contrari del què ha de tenir un article enciclopèdic. Hi ha greus mancances de referències en els articles, i les intervencions que no estiguin ben fonamentades no es poden incloure, especialment si s'inclou opinió. L'article no està esborrat però està proposat per ser esborrat, pots veure-ho a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Ok,

Ara que estàs en línia el podem revisar conjuntament?

Amortres (discussiócontribucions)

Ja tens les indicacions de què has de fer. Primer, llegir-te a fons les polítiques i entendre què és el què no has fet bé, que son unes quantes coses. Ho trobaràs a Viquipèdia:Els cinc pilars. I després, eliminar qualsevol cosa que sigui una opinió i investigació original, eliminar tot el text no neutral, eliminar qualsevol cosa que no sigui explícitament referent a les disputes territorials dels diferents països que reclamen una part del territori, formatar el text correctament i referenciar qualsevol cosa controvertida.

Resposta a «Brega pels pols»