Tema de Usuari Discussió:KRLS/Fitxer de Discussions Estructurades 1

DearMir (discussiócontribucions)

Tinc un article tot preparat a la meva pàgina de proves per a pujar a Vikipèdia però no sé fer això. Suposo que sou vosaltres, els monitors, que feu una revisió primer.

KRLS (discussiócontribucions)

Hola! Per traslladar la pàgina a l'espai principal ho pots fer reanomenant una pàgina (Ajuda:Reanomenar una pàgina). Aprofito per donar-te alguns consells. A la Viquipèdia utilitzem el nom complet dels biografiats, llavors s'haurà de traslladar a Àlvar Maduell i Sancho. Revisant les referències veig cites als articles del biografiat, cosa que no és adequat, sinó que els articles s'han de fer a partir de font bibliogràfiques externes al subjecte. Per exemple, l'article existent de la GEC. Hauries d'utilitzar un to neutral i evitar termes com "el veritable significat" o afirmacions que requeririen una referència extra "impugnà el sistema de premsa franquista fins llavors vigent".

DearMir (discussiócontribucions)

Gràcies KRLS. Només ara veig aquest comentari. (Soc molt novata.) Àlvar Maduell NO utilitza el segon cognom. Hmmmm. Totes les institucions excepte, em sembla, el GEC respecten això. Però ja començo a modificar les coses que has apuntat.

KRLS (discussiócontribucions)
DearMir (discussiócontribucions)

OK :)

Resposta a «Cercant un mentor»