Tema de Usuari Discussió:KajenCAT

Flamenc (discussiócontribucions)
KajenCAT (discussiócontribucions)

I jo a tots vosaltres! Aquestes setmanes miraré de dedicar-ne temps per llegir, sembla molt interessant i molt ben elaborat tot i no ser la temàtica que solc editar. M'ho hauré de mirar amb més calma perquè et pugui ajudar de manera més eficient.

Així a priori, em sembla que manca informació sobre la història, les implicacions polítiques i socials d'aquests processos. (Quan s'ha començat a detectar, que han fet, ...) He vist, llegint en diagonal, que es va explicant una mica, però potser millor agrupar-lo en apartats de manera clara. Per exemple, si jo entro a l'article i només m'interessa saber que s'ha fet al Parlament Europeu o quines conferències internacionals hi ha hagut al respecte, que em sigui més fàcil buscar.

Ja et diré quelcom quan ho revisi més en profunditat perquè amb el poc temps que tinc, ho estic enfocant més a Asian Month. Salutacions!

Edit: També la introducció sembla llarga, potser seria adient resumir-la encara més i que només hagi una imatge.

Flamenc (discussiócontribucions)

He canviat la intro. Això de la història de la problemàtica seria un article separat. No sé com tractar-lo de manera concisa, sense fer una monografia que depassa la concisió enciclopèdica. És un tema tant ample.