Tema de Usuari Discussió:Willy31igd

Medol (discussiócontribucions)

Segurament no t'ho esperaves això @Willy31igd: !

T'hem de donar una bona notícia!

Abans de res, gràcies per contribuir al concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia durant aquest any 2021 amb edicions a articles que van d'Accident de Txernòbil a Wolfgang Amadeus Mozart.

A part de reconèixer l'esforç als tres primers classificats, ens vam comprometre a sortejar-ne un quart entre els no premiats amb més de 500 punts. Com que ja no quedaven no premiats entre els participants de desembre, hem fet el sorteig amb la classificació general. Així ho hem fet i has estat l'afortunat. T'endús el sorteig del mes. Es tracta d'una capsa regal d'experiències per viure, sentir i compartir on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent, formada per voluntaris, que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

Aprofitem per animar-te a seguir col·laborant intensament al projecte!

Willy31igd (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Resposta a «Els 10.000 articles vitals»