Tema de Usuari Discussió:Sjoel

Amortres (discussiócontribucions)

Bon dia. Aquests dos articles estan marcats com a duplicats i per fusionar. Com ets una persona que crec que està interessada en el tema, t'ho comento per si vols fer alguna cosa al respecte.

Sjoel (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)

Llavors què faig? Espero que revisis els articles gènere no binari i Genderqueer, fas algun comentari en les pàgines de discussió de la fusió en contra de la proposta, o procedeixo a fusionar-los perquè no hi ha arguments en contra de la proposta?

Sjoel (discussiócontribucions)

A l'article gènere no binari li falten referències. El de genderqueer és més complet, però ambdós es basen només en fonts escrites en altres llengües (castellà o anglès). Sovint un terme LGBTI denota conceptes diferents d'una llengua a una altra (i d'un lloc a un altre). Em sembla bé que fusionis els dos articles. Referències que podem utilitzar en català són no-binari -ària del diccionari LGBT publicat pel TERMCAT i l'article Què vol dir que una persona és no-binària o que té una identitat no-binària?. Tant un com l'altre són molt breus, però permeten ubicar el terme en el context català.

Sjoel (discussiócontribucions)
Resposta a «Gènere no binari / Genderqueer»