Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jmarchn

Amortres (discussiócontribucions)

Bones, {{Eficàcia de les vacunes contra la COVID-19}} que has fet crec que arrossega un error CS1 errors: dates que s'escampa a altres articles. He mirat de veure què és però no me'n surto. Podries revisar-la i corregir-ho? Gràcies!

Jmarchn (discussiócontribucions)

Era degut a una data que el bot ha traduït la data al català dins d'un {{cite techreport}}, plantilla que no existia en català, l'error ja es mostrava en anglès i en lletra vermella en la referència de l'article. He traduït la categoria de l'article a la corresponent en català, que ara és Categoria:Pàgines amb error de referències per les dates. El problema és que si torna a passar el bot es torni a modificar la data i reaparegui l'error. La solució definitiva seria refer el mòdul de citacions (cosa que portaria força feina) o, més fàcil, que el bot no actués a {{cite techreport}} (miraré que es pot fer).

Jmarchn (discussiócontribucions)

@Amortres, Hola! Ho he resolt definitivament arreglant dos mòduls que feien la validació del nom del mes i pel nom de mes, acceptava "Maig" però no "maig" tal com havia canviat el bot.

Resposta a «CS1 errors: dates»