Tema de Usuari Discussió:Mcapdevila

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Mcapdevila, a l'article Màquina de Lorenz has escrit Alan Turing, qui tot i haver aconseguit aquest repte, acabada la guerra, entrà a la presó per homosexual, on acabaria suïcidant-se mossegant una poma impregnada amb estricnina. Turing no va entrar mai a presó i no se sap si realment es va suïcidar, va patir un accident o va ser assassinat. La frase s'hauria d'esborrar o justificar amb referències. D'altra banda la informació sobre la mort de Turing tampoc és rellevant pel que fa al tema de l'article. Proposo esborrar-la. Salut!

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Benvolgut, tenies raó no va morir a la presó sinó a casa, peró... per no anar a la presó, s'havia de sotmetre a castració, no sé q és pitjor..

He canviat el text, ara amb referències fiables de la BBC, i penso q si q cal deixar-ho pq la gent conegui la injustícia a q fou sotmès.. Això, q he posat m'ho va dir el Steve Wozniak a Boston al MacWorld de 1987 (tinc cartes autògrafes del Woz), afegint q havien mossegat la "Poma d'Apple" en honor del Turing.. els colors del moviment LGTBI, a la poma de l'any 1978, va ser per la capitalització inicial.. no tinc referències per posar-ho.. Vaig ser Apple dealer de 1980 a 1990, fent el 20% de descompte als estudiants a la botiga MACSUM als baixos de la Facultat d'arquitectura, deixat de franc per la UNI. Vaig representar a Gecosa, Micpe i Apple Spain cada any a Boston on vaig prendre unes cerveses amb els d'Apple Cupertino al Faneuil Hall (veuràs q vaig fer l'article en commemoració d'aquest fet)

Alzinous (discussiócontribucions)

Estupend!👍

Resposta a «Màquina de Lorenz»