Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:KajenCAT

88.26.202.176 (discussiócontribucions)

Per què s'ha anul·lat l'addició del videoclip "Tejados de amor"? Apareix el seu nom als crèdits del mateix vídeo, al canal de Youtube de Lyona (la directora) també ho diu, i amb una cerca a Google es troba la noticia a RNE:

https://twitter.com/radio3_rne/status/827537378902290432

KajenCAT (discussiócontribucions)

Bon dia, per dos motius; ho havies afegit una font primària (la referència que enllaça el tuit sí que estaria bé) i classificació incorrecta (Videoclip no és pas correcte) Salut, Kajen

83.51.57.89 (discussiócontribucions)

Gràcies pels aclariments. La font em va semblar bona ja que conté els crèdits de tot l'equip responsable de la gravació i apareix el seu nom com a actriu.

Quina seria la classificació correcta, doncs?

KajenCAT (discussiócontribucions)

No ho sé ben bé en aquestes coses, si és senzill, àlbum... Et recomano que miris exemples com Miki Núñez, Lildami o Antònia Font (com veuràs hi ha diferents maneres de fer) i si no demana ajuda a la Taverna, que segur que t'ho podran guiar millor en aspectes musicals. Salut!

83.51.57.89 (discussiócontribucions)

No classifiquem l'obra musical sino el format en el que s'enregistra la seva feina com a actriu. Ella no és la intèrpret de la peça (com sí ho són en el cas dels exemples), només en protagonitza el seu videoclip.

Segons l'article Videoclip ho podriem considerar curtmetratge, però crec que seria massa genèric i em sembla millor utilitzar el terme específic per a classificar-lo.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Ja ho he preguntat per la Taverna. Salut!

83.51.61.23 (discussiócontribucions)

Hola. Gràcies! De tota manera crec que la classificació de videoclip era correcta dins l'apartat filmografia (no discografia). Veig que així és com s'ha fet en casos similars d'actors que apareixen al videoclip d'altra gent, per exemple: François Levantal