Tema de Usuari Discussió:Paucabot

official world record

12
Resum per Paucabot
Bookowr (discussiócontribucions)

bona tarda paucabot!

No és la discussió, no és pel contingut ni per les fonts, sinó per l'ortografia i la gramàtica, és una mica fluix i perquè és més o menys el mateix, que no ho veig perquè és nou si parles del mateix cosa i només canvia si hi ha fonts directament del país.

Crec que cal allunyar-se d'una possible eliminació i respectar la pàgina i l'organització que és una ONG.

La pàgina de registres registrats de Corea amb un comunicat de premsa diferent que demostra la personalització de la pàgina si teniu oportunitat!

https://ko.wikipedia.org/wiki/%EC%B4%88%EC%95%88:%EA%B3%B5%EC%8B%9D_%EC%84%B8%EA%B3%84_% EA%B8%B0%EB%A1%9D%27

12 https://n.news.naver.com/mnews/article/277/0003713438?sid=102

Aquest és un metge de Corea i la pàgina Portuguesa o hindi, també té referències diferents


Crec que és que quedar i treure resenyes d'avisos porta molt de tens aceptada tal com esta i aixo vol dir que és correcta el que és queixen és d'altres wikis que tenen pobles amb els texts o les fons no són com les d'aquí del país majoritàriament.

Cap wiki autor de pàgina s'ha queixat només altres no autors de les mateixes!


crec que es tindria que tornar-se a treure els avisos

~~~~

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Bookowr. Se'm fa molt difícil entendre't. La pàgina té molts de problemes i crec que els hauria d'intentar solucionar qualcú que parlàs català. Faries bé de fer una ullada a Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Bookowr (discussiócontribucions)

Hola de nou i perdona per la meva escripture de petit vaig tindre dislèxia i això sempre queda algú perdo! Si parlo i soc català encara que la llengua no se me don molt bé!

no tinc gens d'interès sols que és una ONG catalana que considero que és bon fer-ne difusió, però aquesta en català simplement he fet aportacions jo.

Però les fons amb el temps an anat millorant con amb el Segre-El Periodico etc.

Crec que el problema és dels wikis d'altres llocs que no coneixen aquests medis i per exemple l'espanyola ni la portuguesa ni l'hindi són de diferent gent i llocs que les han fet ells desmunten el suposat interès de conflictes curiosament no es queixen de res ells!

Espero haver-me explicat millor i torno a demanar perdo i a demanar treure els avisos o ressenyes d'aquestes acusacions!

Una salutació i qualsevol cosa més ho parlem

bookowr

Paucabot (discussiócontribucions)

El problema d'aquesta pàgina és que és clarament promocional (i el compte també). Faríeu bé de deixar de fer publicitat del vostre propi projecte.

Bookowr (discussiócontribucions)

Si us plau, mira el creador de la pàgina no soc ni jo!

A part de tindre molt de temps que està acceptada

una salutació

Bookowr (discussiócontribucions)
Bookowr (discussiócontribucions)

Perquè és borra el meu vot? no sé Pau cabot què tens contra tot això! perquè actues així! ni quin interès tens en anar tan en contra!! Però si és algú que hagi dit personalment en disculpo!, però et demano que tornis a posar el meu vot com un mes. Soc l’autor de l'article no dius? dons tindre algú a dir veritat? sobra el tema, i si no a part que donarà com molt a pensar la falta de inparcialitat o dubtosa com a mínim d'aquesta votació!

Paucabot (discussiócontribucions)

Veig que ja t'han contestat.

Bookowr (discussiócontribucions)

segons diu Pere prlpz podria votar dons oi?

Bookowr (discussiócontribucions)

mira el historial de owr2016 vaig perdre l'email avui he intentat recuperar-lo i no he pogut!

De veritat pau no tinc res contra teva y em sap greu si he fet algú que no t`hagi agradat sol que és tot real aquesta associació està registrada oficialment i va per tot el món és l`única que fa sombra a la Guinness i és d`aquí!

Paucabot (discussiócontribucions)