Tema de Usuari Discussió:Paucabot

La Processó del Dijous Sant a Badalona

3
Resum per Paucabot
Chiutti (discussiócontribucions)

voldria comentar que l'article escrit no és cap currículum, ni viola cap regle de la vikipedia, el nostre interès només és donar una informació més acurada, històrica i actual de la nostra Processó, ja que els articles que hi han a la Wikipedia han estat elaborats per gent amb molt bona voluntat però amb poc coneixement del tema. Nosaltres som els organitzadors de la mateixa Processó i dins de la nostra organització hi han historiadors, historiadors de l'art i d'altres experts, així com disposem de tota la documentació fefaent al tema. Agrairíem rectificació dels vostres comentaris. Voldríem aclarir que es el primer cop que escrivim un article a la Wikipedia i som completament novells en això. Esperem resposta i us donem una sincera salutació


nota: si ens doneu autorització tornarem a editar tot el que hem tret ja que la web és també de la nostra propietat i em som els editors.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si em permeteu, sí que s'han incomplit dues normes de la Viquipèdia:

  1. No podeu posar a la Viquipèdia informació que tengui copyright, encara que vosaltres sigueu els editors de la web. Feis una ullada a Viquipèdia:Autoritzacions.
  2. Si teniu relació amb l'entitat, no hauríeu d'haver editat aquest article: Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Dit això: ningú no neix ensenyat i és normal que, en la vostra primera edició no l'hagueu encertada gaire. El to general de l'article no segueix el nostre llibre d'estil.

En resum, que us podem ajudar a aprendre, però el primer que haureu de tenir en compte són les coses que us he posat més amunt. Per començar, no hauríeu de seguir editant aquest article.

Si teniu qualque altre dubte, comentau-m'ho.

Chiutti (discussiócontribucions)

Bé doncs, si l'heu de esborrar feu-ho. Però et puc dir que si ens vàrem decidir a publicar-ho és perquè el que hi ha és molt poc i no acurat amb la realitat.

que hi farem, malaguanyat temps perdut..