Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Joandrés (discussiócontribucions)

Diumenge vaig fer la pàgina Torre del portal d'Urgell i l'endemà ListeriaBot la va afegir a la Llista de topònims de Tàrrega, a l'apartat 'Misc'. Jo la vaig traslladar a l'aparta 'Muralla', juntament amb la pàgina Torre de defensa (Tàrrega), que estava a l'apartat 'Edifici', ja que les dues torres formaven part de les muralles de Tàrrega. Però ListeriaBot ahir ho va revertir. Jo l'he tornat a revertir, justificant-ho, i avui m'ho ha tornat a revertir. Imagino que els bots funcionen automàticament, però com es pot parar això? Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ho tens a la mateixa pàgina, que diu Informació actualitzada per un bot. Els canvis manuals es perdran quan s'actualitzi!.

Si vols fer un canvi en una llista automàtica el que has de fer és actualitzar la informació a Wikidata. Després el bot actualitzarà automàticament la llista, quan hi passi o quan premis el botonet d'actualitzar ara que hi ha sobre la taula, a la dreta.

Per altra banda, els encapçalaments d'aquesta llista són per què és cada element (Instància de (P31)) no tinc clar que una torre sigui una muralla.

Joandrés (discussiócontribucions)

Gràcies Pere, fet!

Resposta a «ListeriaBot»