Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Supressions a "Marcel Riera i Bou"

5
Resum per Paucabot
Pica-soques (discussiócontribucions)

Veig que heu esborrat, entre d'altres coses, la llista sencera de traduccions d'en Marcel Riera i Bou: (Especial:Diff/26626515). Atès que es presenta com a traductor, a banda d'escriptor, em sembla molt estrany, i certament, desencertat. Jo mateix hi havia incorporat les darreres, prou correctament. I ara anava a afegir-n'hi una altra... Jo puc entendre que elimineu certs enllaços externs, però no que ho esborreu tot d'una volada. Podríeu, si us plau, dar-me'n les raons, si és que n'hi ha alguna de pes que jo desconec ?

P.S.: @Docosong m'al·lega que en les biografies cal sintetitzar, però en altres biografies d’autors catalans bé s’hi troba l’obra sencera; i de fet, en altres ‘Wikis’, com l’anglesa o la francesa, les llistes solen ser exhaustives. Com més completa sigui la informació, millor, no? Quin sentit hi veieu en retallar; i encara més, fer-ho així a l’engrós. Jo no n’hi veig cap, la veritat.

~~~~Pica-soques

Paucabot (discussiócontribucions)
Pica-soques (discussiócontribucions)

I doncs ho deixareu així com està, eliminant contribucions meves i d'altra gent ?

Paucabot (discussiócontribucions)
Pica-soques (discussiócontribucions)

Al biografiat simplement el conec perquè som del mateix gremi. Quan parlem, ho fem de literatura i del món editorial. No tenim cap mena de relació personal. Si això em fa inapte per a escriure'n res, molts editors i administradors potser també haurieu de començar a plegar, no?